Üdvözöljük a

Kamara által ajánlott vállalkozás a Győri Oxford Kft. is | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamara által ajánlott vállalkozás a Győri Oxford Kft. is

Cégünk elkötelezett híve a minőségi oktatásnak, a személyes odafigyelésnek és büszkék vagyunk arra, hogy 2018-ban harmadszor is elnyertük a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás”megtisztelő címet, melyet a Győr-Moson-Sopron Megyei Kamara adományoz minden évben az arra érdemes önkéntes kamarai tag pályázóknak. Jó érzés egy olyan üzleti közösségbe tartozni, melynek tagjai etikus üzleti működésük, minőség iránti elkötelezettségük miatt kiemelkednek a hasonló tevékenységet végző társaik közül.

A nyelvvizsgahelyként, egyéb szakmai képzőként és Digitális Jólét Pontként is működő,a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által „Ajánlott és minősített nyelviskola” címet büszkén viselő, győri székhelyű Oxford Nyelviskola, több mint 25 éve, lakossági, ill. céges nyelvi képzési igények kiszolgálására alakult.

Akkreditált majd engedélyeztetett intézményünk a lakossági és céges tanfolyamok mellett 2000 óta rendszeresen indul oktatási pályázatokon, melyek során a honvédségi tanfolyamoktól a munkanélkülieken, határőrökön, építész hallgatókon, mozgáskorlátozottakon, megváltozott munkaképességűeken át a VPOP-s, és rendőrségi tanfolyamokig sokféle képzési igényt elégítettünk ki.

A 10 nyelven történő általános,- üzleti,- szaknyelvi oktatás, a közvetítő nyelvvel történő oktatás, nyelvvizsgáztatás; versenyszervezés; fordítás, tolmácsolás kiegészítéseként 2012-től pályázatok megírásával és e projektek menedzselésével is foglalkozunk. 2015-től pedig kiváló szakemberek vezetésével, elindultak az első engedélyezett szakmai és egyéb (pályázatírás és projektmenedzsment, informatikai és üzleti hatékonyság fejlesztő, online marketing, adózási és pénzügyi alapok) képzések. 2017-ben az engedélyezett nyelvi illetve szakmai programjaink száma 18-ra nőtt.

Informatikai képzéseink jelenleg a második legfontosabb üzletágunkat képezik, de foglalkozunk többnyelvű weblap tartalmak létrehozásával, fordításával és céges referencia filmek, image filmek idegen nyelvű film narrációjával is.

Munkatársainkat megbecsüljük. Az évek során pályázati forrásból és önerőből a munkakörnyezetünket is folyamatosan fejlesztettük és fejlesztjük, hogy kollégáink minél korszerűbb és kényelmesebb körülmények között végezhessék tevékenységüket.

Cégünk elkötelezett híve a minőségi oktatásnak, a személyes odafigyelésnek és büszkék vagyunk arra, hogy 2018-ban harmadszor is elnyertük a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás”megtisztelő címet, melyet a Győr-Moson-Sopron Megyei Kamara adományoz minden évben az arra érdemes önkéntes kamarai tag pályázóknak. Jó érzés egy olyan üzleti közösségbe tartozni, melynek tagjai etikus üzleti működésük, minőség iránti elkötelezettségük miatt kiemelkednek a hasonló tevékenységet végző társaik közül. Ők azok, akikkel mi is szívesen üzletelünk, akik közül szívesen választunk akár stratégiai partnereket is és, akiket bátran ajánlunk más cégeknek. Miért? Mert megbízunk egymásban és tudjuk, hogy a Kamarai Védjegy Program nyertesei minőséget nyújtanak, a gazdaság bármely területén tevékenykedjenek is, de ez várják el tőlünk is, hiszen mi is a Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás vagyunk és teszünk érte, hogy azok is maradjunk a jövőben is!

Végül szeretnénk megköszönni a GYMSM KIK figyelmességét, mellyel minden évben megemlékezik a jubiláló vállalkozásokról, így a 25 éves Oxford Nyelviskoláról is. Az oklevelet Szabó László, a Szolgáltatási tagozat elnöke adta át Olgyay Beatrix ügyvezetőnek a nyelviskola székhelyén. Az eseményen részt vett a kamara titkára, a Szolgáltatási tagozat titkára és az Oxford Nyelviskola néhány kollégája is – tájékoztatott a védjegyprogramról és kamarai kapcsolatukról Olgyay Beatrix ügyvezető 2018. áprilisában, Győrben.