Üdvözöljük a

Önkéntes kamarai tagról - Viselkedéskultúrát oktatnak és a közélet részesei is | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Önkéntes kamarai tagról - Viselkedéskultúrát oktatnak és a közélet részesei is

A Prodior Kft. alig több mint 10 éves társaság. Tevékenysége főleg a rendezvényszervezés valamint az oktatás. Számos koncert, vállalati esemény, nemzetközi partnertalálkozó, országos családi nap sikeres szervezésén rendezésén vannak túl. Oktatói tevékenységük a protokoll, etikett, viselkedéskultúra területén sikeres. Tulajdonosai Heim Hédi és Gábor. Gábor élete összefonódik a Rotaryval melynek 24 éve aktív tagja.

Napjainkban a Rotary Asztaltársaság tevékenységében vállal vezető szerepet, amely a clubbá alakulás előszobájának tekinthető. Az Asztaltársaság tagjai fiatal tevékeny és kreatív vállalkozók, orvos, borász, értelmiségi győri polgárok, akik tenni akarnak közösség formálása érdekében. Győr egy nagyszerű, kimagasló fejlődésen keresztülmenő, gazdag város. A helyi vállalatok, vállalkozások adóforintjai lépten-nyomon megtalálhatóak. A polgárságnak szinte kötelessége hogy e kimagasló lehetőségekkel rendelkező városban igazi közösséget teremtsen, építsen. Ebbe a munkába kapcsolódik a Rotary Asztaltársaság is akkor, amikor egy jótékonysági közösséget formáló futóverseny szervezésébe kezdett.

Gábor ötletét a többi tag is támogatta és napjainkban már látható olvasható a felhívás: I. Árkád-Rotary Parkolófutam a beteg gyerekekért. Igen a beteg gyerekekért, hiszen a befolyt összegből a győri Lurkó Alapítvány kórházi játszótér építési programját valamint a Rotary Gif of Life (adj életet ajándékba) projektjét támogatja az Asztaltársaság.

Oly mértékű az összefogás, melyre igen ritkán figyelhetünk, a rendezvényt támogatja a Katasztrófa védelem, a Polgárvédelem, a Honvédség, az Országos Mentőszolgálat, győri vállalkozások hozzájárulásával sikerül olyan alapot létrehozni melynek segítségével fedezni tudják a program költségeit. A mindössze 2.500,- Ft-os nevezési díjat így a jótékony céljaikra tudják fordítani!

Az esemény fővédnöke Borkai Zsolt, Győr város polgármestere, valamint Mészáros Zoltán, a Rotary Magyarországi Kormányzója-tájékoztatta a kamarát (GYMSM KIK) önkéntes kamarai tagunk, Heim Gábor, a Prodior Kft. ügyvezetője.

Győr, 2018. március 20.