Üdvözöljük a

Köszöntjük új belépő önkéntes kamarai tag vállalkozásunkat! - FEKI WEBSTUDIO | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Köszöntjük új belépő önkéntes kamarai tag vállalkozásunkat! - FEKI WEBSTUDIO

Folyamatosan képzik magukat, legfőképpen ezért sikeres a fertőszentmiklósi Feki Webstudio

2007-ben egymaga alapította és indította útjára vállalkozását Fekete Attila, aki tanulmányait Győrben végezte, a Jedliket követően a Széchenyi Egyetemen szerzett diplomát. Mára 12-en dolgoznak a kisvárosban és folyamatosan fejlődnek minden tekintetben.

FekiWEBstudió

Az ügyvezető legfontosabb „marketing eszköznek” a továbbajánlást tartja. Pontosan ezért hitvallása: határidőre és az készüljön el, amit az ügyfél vár.
„Vagy előbb és több, mint amit vár.” – Teszi hozzá mosolyogva.

 

„A főiskolai tanulmányaimat követően Budapesten töltöttem 16 munkanapot, amikor beláttam, hogy az egyáltalán nem nekem való.” – Idézte fel Attila. „Nagyon jó helyre kaptam meghívást, gyakorlatilag Magyarország első számú ügynökségének webes csapatába kerültem be. Aztán sorba jöttek a csalódások. Egyrészt olyan feladatot kaptam, amit senki nem akart/tudott megcsinálni, másrészt egy óriási ISO dokumentáció olvasását követően kellett volna mindezt abszolválnom. Alaposan átgondoltam és úgy döntöttem, hogy soha nem szeretnék ilyen helyen dolgozni, sőt ha valaha is cégem lesz, ott különösen figyelni fogok rá, hogy egy kollégámnak se legyen ilyen élménye. Talán ezért is alakult ki az a segítőkész közösség nálunk.

 

A cég folyamatosan tart képzéseket. Akár házon belül készülnek fel kollégák, akár külső szakértőket vonnak be. Így alakult ki az a nagyszerű csapat, amelynek minden tagja örömmel jár dolgozni a kisvárosba.”

Az ügyvezető elmesélte, hogy külön motivációt adott számára a kezdetekben az is, hogy sokan nem hittek benne, hogy egy 3500 fős kisvárosban megélhet egy alapvetően honlapfejlesztéssel foglalkozó cég. Hajtotta a bizonyítási vágy, hogy igenis olyat csinál, amit előtte ott még senki. Lehetővé teszi szakmájukat szerető informatikusok számára, hogy a lakhelyükhöz közel, professzionális eszközökkel, közösen megálmodott és kialakított környezetben dolgozhassanak.

 

A Feki Webstudioban ma 12-en dolgoznak, tavaly év végén ünnepelték alapításuk 10 évfordulóját, amiről egy látványos honlappal is megemlékeztek a http://10.fws.hu címen.
A kezdeti honlapfejlesztések mára összetett, egyedi igényeket kielégítő webalapú szoftverfejlesztéssé alakultak. Több projektben együtt dolgoznak a GYSEV-vel, ROTO-val, a Fertő-Hanság Nemzeti Parkkal, valamint vállalati belső információs rendszereket, mobil applikációkat is fejlesztenek. Sopronban a vízmű, a színház, a Pro Kultúra, a SopronMédia és további ismert vállalkozások weboldalai, belső rendszerei is Fertőszentmiklóson készülnek. A Webstudioban készül a tűzvédelmi karbantartásokat papírmentessé alakító fiREG szoftver is, de 2010-ben Puskás Ferenc hivatalos emlékoldalát is ők készíthették.

 

FEKIWEBSTUDIÓ

Korábbi iroda felújításukról a Kisalföld „Így újították fel a Kisalföldet rejtő aknát Fertőszentmiklóson” címmel is beszámolt, hiszen egy elfedett beltéri akna feltárása alkalmával több, mint 30 éves napilapot találtak, címlapján egy egykor korszerűnek számító Commodore64 számítógéppel. (A Kisalföld cikk itt érhető el: http://go.fws.hu/Kisalfold-akna-felujitas-FekiWebstudio ). Az aknát a munkatársak bevonásával korabeli múzeummá alakították, üveglappal fedték le és a fogadótér impozáns elemeként láthatják a cég vendégei. Az aknában kiemelt helyet kapott az a Commodere64 számítógép, mellyel az ügyvezető 8 évesen ismerkedett meg.

 

„Azokkal az ügyfelekkel alakítunk ki igazán jó kapcsolatot – összegzi az ügyvezető -, akik már túlvannak egy vagy akár több webes projekten és tisztában vannak vele, hogy mennyire fontos a professzionális fejlesztőcsapat, valamint a megállapodás szerinti határidők betartása. A kommunikáció is kiemelt szerepet kap nálunk, gyakran jelzik vissza, hogy gördülékeny az együttműködés és „minden érthető”. Informatikusként erre is nagyon büszke vagyok, hiszen a sztereotípiák gyakran igazak, azonban esetünkben sikerült e téren megcáfolni.” – Zárta a beszélgetést Fekete Attila.

 

A Feki Webstudio honlapja itt érhető el: www.fws.hu