Üdvözöljük a

Kapusi Kinga Personal Coach, a Kereskedelmi tagozat új belépő tagja | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kapusi Kinga Personal Coach, a Kereskedelmi tagozat új belépő tagja

Tíz éve dolgozom a kereskedelemben, megszerzett tudásomat és tapasztalatomat coachként használom fel ügyfeleim céljainak elérése érdekében.

Úgy érzed, hogy elúszol a teendőiddel, nehezen követed nyomon a mindennapi feladatokat a munkában? Saját vállalkozásodban a magad ura vagy, de a motivációd már nem a régi? Új célokat szeretnél megfogalmazni, de végül kudarcba fullad az elhatározás?

 

Kis vagy közép vállalkozásodban az értékesítési eredmények elmaradnak az igényeidtől? Szeretnél változatlan eszköz ráfordítással nagyobb eredményt elérni?

 

Fontos állásinterjúra készülsz? Bércsomagodat akarod újra tárgyalni a munkáltatóddal? Meghatározó prezentációra készülsz?

 

Ha a fentiek közül valamelyik kérdése igen a válasz, 45 perces személyes coaching alkalmával segítek neked felkészülni, elindulni önmagad vagy a vállalkozásod fejlesztésében!

 

Ha Győrben élsz találkozhatunk személyesen a Központ Coworking inspiráló irodájában. Ha az ország bármely más területéről jönnél, online videó beszélgetés keretében.

 

Magánszemélyek kis és közép vállalkozások számára kínálok személyes konzultációt Győrben vagy az ország bármely pontján online 45 percben:

  • állásinterjú felkészítő
  • tárgyalástechnika fejlesztés
  • munkavégzési hatékonyságnövelés
  • értékesítési eredmény maximalizálás