Üdvözöljük a

Horváth Marianna a „Lélekgyógyítás” szakértője - Ismerje meg Ön is új önkéntes tagunk szogáltatásait! | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Horváth Marianna a „Lélekgyógyítás” szakértője - Ismerje meg Ön is új önkéntes tagunk szogáltatásait!

Horváth Marianna, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskdeelmi és Iparkamara új önkéntes kamarai tagja egyéni tanácsadással, sorselemzéssel és Lélekmasszázs kezelésekkel várja a hozzá forduló vállalkozásvezetőket és magánszemélyeket egyaránt. Tapasztalja meg Ön is szolgáltatásainak eredményességét!

 

„Lélekgyógyítás”

Munkám lényege a szeretet átadása.

Alkotó, segítő, és tanító embernek születtem. Számomra ez nem munka, hanem hivatás, amit szívvel, lélekkel végzek, s a hozzám fordulóknak megmutatom, hogyan érhetik el a testi-lelki-szellemi egészséget, hogy tudnak talpra állni egy trauma után, mosolyogni, s újra élvezni az életet.

 

A lélek mindig megmutatja a testünk jelzésein keresztül az adott feladatunkat.

Több mint 25 év tapasztalatát adom át többféle technikán keresztül a hozzám fordulóknak.

 

Egyéni tanácsadás, beszélgetés keretén belül, megkeressük az adott problémára a megoldást, melyben, addig fogom az illető kezét, amíg a krízisen túljutva, egyedül folytathatja az útját.

 

Technikáim: sorselemző, tisztánlátó segítségnyújtás, életmód tanácsadás az asztrológia és a tarot tükrében. Depresszió, pánikbetegség, gyász feldolgozása, önbizalom, és önértékelés, stresszoldás, munkahelyi, és családi konfliktusok oldása többféle terápiával, párkapcsolat, egyéb kapcsolat helyreállítása, érzelmi blokkoldás, előző életek feltárása  meditatív stresszoldás, egyéni családállítási technika és hipnózis segítségével.

Lakások, üzletek, vállalkozások energetikai tisztítása. Párkapcsolati és egyéni elemzések. Holistic Pulsing-lélek masszázs kezelések. Hiperaktív, nehezen nevelhető, problémás gyerekek oldása-egyénre szabott terápiával.

 

Lélekbalett Tánc és Személyiségfejlesztő Napközis táborok szervezése Győr és Sopron területén.

 

https://www.facebook.com/lelekbalett/ 

Ingyenes csoportos meditációk havonta. Lélekébresztő közösségi oldalon, az adott energiák és fontosabb hírek megosztása

https://www.facebook.com/lelekebreszto2014/ 

Ingyenes tanácsadó oldal  működtetése a honlapon keresztül:

http://kekangyalmariann.hu/index.php?p=tanacsadas

 

Horváth Marianna

Spirituál terapeuta

Életmód tanácsadó

Óvodapedagógus II.

HP masszőr

Hipnoterapeuta

Tel.: 06/70-770-6072

kekangyalster@gmail.com

http://kekangyalmariann.hu