Üdvözöljük a

Holisztikus Mentori szolgáltatás egyénre szabott, könnyen követhető stratégiákkal | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Holisztikus Mentori szolgáltatás egyénre szabott, könnyen követhető stratégiákkal

A szolgáltatás elérhető országosan és világszerte, telefonon és online, személyesen Győrben és Budapesten, magyar és angol nyelven - Kocsis A. Kripāmaya

Holisztikus Mentori szolgáltatásom a fizikai, érzelmi, lelki, szellemi egészséget szolgálja XXI-dik századi módon, egy jobb életminőség, magasabb tudatosság érdekében - bensőséges, diszkrét keretek között.

 

A táplálkozás és az egészség létfontosságú témaköreit teljesen új módon megközelítve segítek klienseimnek egyénre szabott, könnyen követhető stratégiákkal tartós változást előidézni, hogy végre újra jól érezhessék magukat!

 

Ezt megelőzően tizenöt évig dolgoztam ENSZ Nagyköveti Személyi Asszisztensként Geneve-ben (Genf), először Nepál, majd a Dél-Afrikai Köztársaság ENSZ Képviseletén. Nagyon jól ismerem a nagy felelősséggel járó munka terhét, a gyakorlatilag munkaidő nélküli készenlét, folyton-szolgálatban-levés stresszokozó tényezőit, körülményeit.

 

Sajnos egyre több ember küzd táplálkozási, emésztőrendszeri gondokkal, állandósult stressz-állapottal, súlyfelesleggel, fáradtsággal, időzavarral és ezekhez kapcsolódó kihívásokkal. Az egészségügyi ellátás keretében bizony  - a legtöbb esetben - sem idő, sem megfelelő módszertan nem áll az orvosok rendelkezésére, hogy hatékonyan, tartós javulást nyújtsanak az említett problémákra.

 

Olyan magánemberek, vállalkozók, vezető beosztásban lévők számára nyújtok képzést, iránymutatást és inspirációt akik kiutat, fenntartható megoldást keresnek fenti vagy hasonló gondjaikra. Akik nem elégednek meg gyógyszerek szedésével, költséges kúrákkal, műtéti beavatkozásokkal, sem a korai öregedéssel.

 

Több évtizedes tanulás, önképzés, öngyógyítás, színes, gazdag élettapasztalat birtokában, belső elhivatottságból és lelkesedéstől vezetve állok a hozzám fordulók rendelkezésére, hogy mielőbb elérhessék legjobb testi-lelki-szellemi kondíciójukat és képességeiket.

 

Országosan és világszerte - telefonon és online

Személyesen - Győr, Budapest

Magyar és angol nyelven

 

 

Kocsis A. Kripāmaya

Holisztikus Mentor -

Szakképzett Táplálkozás Lélektan Mentor

Diplomás Pszichopedagógus

Okleveles Hatha Yoga Tanár

 

Web: https://kripamaya.com

Telefon: +36 70 931 4857

Email: info@kripamaya.com

Skype: @kripamaya