Üdvözöljük a

Alkotás - oktatás - értékesítés - Hollenczer Vivien Veronika önkéntes kamarai tagunk bemutatkozik. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Alkotás - oktatás - értékesítés - Hollenczer Vivien Veronika önkéntes kamarai tagunk bemutatkozik.

„Akinek megadatott a képesség az alkotásra,
annak megadatott a képesség a halhatatlanságra.”

Csontváry Kosztka Tivadar

Hollenczer Vivien Veronika vagyok, az alkotásaimat Vivien Holl néven készítem.

Vivien Holl alkotások

Mindig is szerettem alkotni, különféle új technikákat kipróbálni. Gyöngyfűzéssel több mint 15 éve foglalkozom. Először ez csak hobbi volt, de mára sok gyöngyfűző technikát megtanultam. Két kedvenc technikám van – a peyote és gyöngygobelin. Peyote technikával ékszer szetteket és kétoldalú képeket készítek, a gyöngygobelinnél pedig a hagyományos gobelin alapot gyöngyökkel varrom ki. Bár több időre van szükségem, mint a hagyományos gobelinhez, de az eredmény sokkal-sokkal szebb.

2013-ban kezdtem el festészettel is foglalkozni a tanulás mellett, 2016-ban pedig elvégeztem a Paverpol technika oktatói kurzusát. Ez egy textilszobrászati technika, amellyel domborműveket, szobrokat, kis-plasztikát, stb. lehet készíteni. Kipróbáltam a szoborkészítést is, de főleg különböző alapú, domborműves festményeket készítek a technikával.

A vállalkozásomban ezeket az alkotásokat árusítom a webshopomon keresztül, amihez egy blog is tartozik. A célom pedig az, hogy „új színt vigyek” az emberek életébe egyedi, színes alkotásaimmal. Oktatni is szeretném a Paverpol technikát, azoknak az embereknek, akik nyitottak az újdonságokra és szeretnék saját magukat vagy szeretteiket meglepni egy-egy különleges alkotással.

 

www.vivienholl.com