Üdvözöljük a

A változatos gyermekprogram SPECIALISTA - Ilies Teofil, a szolgáltatási tagozat új belépő vállalkozója | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

A változatos gyermekprogram SPECIALISTA - Ilies Teofil, a szolgáltatási tagozat új belépő vállalkozója

www.profirendezveny.com zászlaja alatt, már tíz éve viszünk mosolyt és boldogságot az emberek életébe idehaza és külföldön gyermekprogramjainkkal. Speciális gyermekprogramokat kivitelezünk, fesztiválokon, céges rendezvényeken, Mikulás alkalmából és születésnapokon. Szlogenünk "zseniálisan maximálisat ". Ez a mozgató rugónk minden tevékenységünkben és minden rendezvényen.

Amire büszék vagyunk, hogy országosan egyedülállóan 4 saját gyermek show műsorunk van, ami a stílusával, hangulatával és felépítésével új trendet visz a gyermekprogramok világába.

 

Győrben sokan ismerhetnek minket a Barokkfesztiválról, ahol élőszobrokként már lassan 10 éve mindig jelen vagyunk, hogy szórakoztassuk a közönséget és színes színfolt legyünk a fesztiválon.

 

Tíz év alatt az ország legnagyobb cégeinek dolgoztunk: Vodafone, T-mobil, Red Bull, Mol, Tesco, Kika stb.

 

Győr-Moson-Sopron megyében több éve szoros kapcsolatban állunk a következő cégekkel, folyamatosan szervezzük rendezvényeiket, vagy  fellépünk rajtuk: Audi, Nemak, Federál Mogul, Alprosys, IGM, Lejer, Edag, Győri Fesztivál Központ stb.

 

De talán amire a legbüszkébbek vagyunk, hogy folyamatosan képezzük magunkat és fejlődünk, a csapatunk létszáma is egyre bővűl, melynek köszönhetően évente körülbelül 150 - 200 rendezvény kivitelezésében nyújtunk segítséget. Minden évben egyre nagyobb és nagyobb célokat tűzünk ki és érünk el.

 

ILIES TEOFIL

Tel: +36-70-638-2649
E-mai: danceteo@gmail.com

honlapok: 

www.gyermekmusor-rendeles.com

www.profirendezveny.com

www.pantomimshow.com

www.arcfestes-gyor.com

www.eloszobor.com