Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Patronbirodalom – Az Ön irodai beszállítója

A családi vállalkozás immáron 15 éve nyújt kiemelkedő szolgáltatásokat a hazai vállalkozások részére  irodaszer és nyomtatási kellékanyag fronton. Megbízhatóság és gyorsaság az, amit elvárnak partnereink és mi éppen ezt nyújtjuk.

Tanácsadás, business coaching 20 év tapasztalattal!

Közel 20 év nemzetközi és hazai tapasztalat, tudás és kapcsolatrendszer - Ismerjék meg Dr. Dinnyés Álmos új belépő önkéntes kamarai tagunk tanácsadói és coach szolgáltatásait. Forduljanak hozzá bizalommal!

Bemutatkozás – Csabala Plexi Kft.

 A céget 2011 nyarán alapította a képen látható két kolléga és jóbarát: Nikodém Csaba és Virágh Balázs.

Dr. Kurucz – vállalati tanácsadás Győrben!

A Dr. Kurucz – vállalati tanácsadás ötlete 2006-ban született, miután már több hazai tanácsadó céget megjárva egyéni felkéréseket is kaptam ismerős cégvezetőktől. A tanácsadói munka színes és változatos helyezeteket hozott. Megismerhettem több iparág sajátosságait és több 100 millió forintot takaríthattam meg partnereimnek.

A változatos gyermekprogram SPECIALISTA - Ilies Teofil, a szolgáltatási tagozat új belépő vállalkozója

www.profirendezveny.com zászlaja alatt, már tíz éve viszünk mosolyt és boldogságot az emberek életébe idehaza és külföldön gyermekprogramjainkkal. Speciális gyermekprogramokat kivitelezünk, fesztiválokon, céges rendezvényeken, Mikulás alkalmából és születésnapokon. Szlogenünk "zseniálisan maximálisat ". Ez a mozgató rugónk minden tevékenységünkben és minden rendezvényen.

RÁBA NYRT 2018 első félév - Folytatódó forgalombővülés, tovább élénkülő piacok

A Rába Csoport közel 25 milliárd forintos konszolidált, csoportszintű árbevételt realizált 2018 első félévében, 13,2 százalékkal növelve értékesítését a bázisidőszakhoz viszonyítva. A társaság sikeres működését immár hagyományosan kiemelkedő készpénztermelése támogatta az idei év első hat hónapjában.

Conpart Kft. – ”Jövő az automatizálásban”

2018. augusztus 3-án újabb mérföldkőhöz érkezett a cég, amikor ünnepélyes keretek között nyitotta meg abdai telephelyét.

Alkotás - oktatás - értékesítés - Hollenczer Vivien Veronika önkéntes kamarai tagunk bemutatkozik.

„Akinek megadatott a képesség az alkotásra,
annak megadatott a képesség a halhatatlanságra.”

Csontváry Kosztka Tivadar

Hollenczer Vivien Veronika vagyok, az alkotásaimat Vivien Holl néven készítem.

Vivien Holl alkotások

Építészek és kivitelezők látogattak a Leier győri gyárába

Kedden kreditpontos képzés keretében építészek és a kivitelezésben dolgozó szakemberek ismerkedtek a Leier győri üzemében az előregyártott falak és kéregfödém elemek tervezési kérdéseivel és a gyártási folyamatokkal. A kivitelezés kulcsfontosságú pontjait a gyakorlatban is láthatták a rendezvény résztvevői.

Leier Győr - gyárlátogatás 2018. április

Jubileumi év kezdődött az Audi Hungaria számára: az Audi 25 évvel ezelőtt, 1993. február 18-án alapította hivatalosan győri vállalatát.

Azóta az Audi Hungaria sikertörténetet ír. A jubileumi sajtótájékoztatón Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter, Borkai Zsolt, Győr város polgármestere és Achim Heinfling, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke méltatta a motor- és járműgyártó magyarországi sikereit.

AUDI 25 éves sajtótájékoztató 2018-02-18

Stílusos személyiségfejlesztés

„Harmónia, Önbizalom, Kommunikáció”

"Sosem adatik meg másodszor, hogy első benyomást kelts." (Szergej Vasziljevics Lukjanyenko)

Ismerje meg Komáromi Mónikát, a stílusos személyiségfejlesztés hazai úttörőjét!

Horváth Marianna a „Lélekgyógyítás” szakértője - Ismerje meg Ön is új önkéntes tagunk szogáltatásait!

Horváth Marianna, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskdeelmi és Iparkamara új önkéntes kamarai tagja egyéni tanácsadással, sorselemzéssel és Lélekmasszázs kezelésekkel várja a hozzá forduló vállalkozásvezetőket és magánszemélyeket egyaránt. Tapasztalja meg Ön is szolgáltatásainak eredményességét!

 

Holisztikus Mentori szolgáltatás egyénre szabott, könnyen követhető stratégiákkal

A szolgáltatás elérhető országosan és világszerte, telefonon és online, személyesen Győrben és Budapesten, magyar és angol nyelven - Kocsis A. Kripāmaya

Kapusi Kinga Personal Coach, a Kereskedelmi tagozat új belépő tagja

Tíz éve dolgozom a kereskedelemben, megszerzett tudásomat és tapasztalatomat coachként használom fel ügyfeleim céljainak elérése érdekében.

Ismerjék meg új önkéntes kamarai tagunkat!

Önkéntes kamarai tagjaink sorába lépett Makinsonné dr. Borostyán Csilla Anna, társadalomtudományi és gazdasági szakfordító és angol nyelvtanár. Ismerjék meg Önök is a vállalkozó által nyújtott lehetőségeket és forduljanak hozzá bizalommal!

"Biztos vagyok benne, hogy a jó minőségű fordításokon, kapcsolatokon keresztül az üzleti élet is jobban tud fejlődni. Ehhez kívánok munkámmal hozzájárulni."

Elkészült a Audi Q3 második generációjának első példánya

Az Audi Q3 második generációjának első modellje 2018. augusztus 28-án gördült le a gyártósorról Győrben, az Audi Hungariánál. Az első győri prémium kompakt városi terepjáró turbókék színben készült el.

Audi Q3 második generációs első modell

Köszöntjük új belépő önkéntes kamarai tag vállalkozásunkat! - FEKI WEBSTUDIO

Folyamatosan képzik magukat, legfőképpen ezért sikeres a fertőszentmiklósi Feki Webstudio

2007-ben egymaga alapította és indította útjára vállalkozását Fekete Attila, aki tanulmányait Győrben végezte, a Jedliket követően a Széchenyi Egyetemen szerzett diplomát. Mára 12-en dolgoznak a kisvárosban és folyamatosan fejlődnek minden tekintetben.

FekiWEBstudió

Új vezető a PwC Magyarország élén

2018. július 1-jétől a PwC 29 országból álló közép- és kelet-európai (CEE) régió első számú vezetője lesz Nick Kós, aki hat év után adja át a PwC Magyarország vezérigazgatói posztját. Utódja Dr. Lőcsei Tamás lesz, a PwC Adó- és jogi szolgáltatások magyarországi üzletágvezetője.

Lőcsei Tamás (43) 1997-ben gyakornokként kezdett a PwC-nél, ahol széles körű tapasztalatot szerzett az adózás és a jogi szolgáltatások számos területén. Lőcsei Tamás a PwC történetének egyik legfiatalabb cégtársa lett 2005-ben, amikor rá bízták a közvetett adók osztályának vezetését. Dolgozott Hollandiában, Svájcban és Németországban is. 2012 óta az Adó- és jogi szolgáltatások magyarországi üzletágvezetője – irányítása alatt az üzletág dinamikusan fejlődött. Bővebb információ itt.

A PwC Magyarország regionális irodája kamaránk önkéntes tagja, aktívan bekapcsolódik a kamarai életbe.

Önkéntes kamarai tagról - Viselkedéskultúrát oktatnak és a közélet részesei is

A Prodior Kft. alig több mint 10 éves társaság. Tevékenysége főleg a rendezvényszervezés valamint az oktatás. Számos koncert, vállalati esemény, nemzetközi partnertalálkozó, országos családi nap sikeres szervezésén rendezésén vannak túl. Oktatói tevékenységük a protokoll, etikett, viselkedéskultúra területén sikeres. Tulajdonosai Heim Hédi és Gábor. Gábor élete összefonódik a Rotaryval melynek 24 éve aktív tagja.

A Nemak-Mobilis LEGO mentorprogram Európába juttatta a versenyzőket

A Nemak-Mobilis LEGO mentorprogram támogatásának köszönhetően idén már 8 győri csapat indult a 9-16 éves diákok részvételével zajló FIRST LEGO League nemzetközi robotépítő és -programozó versenysorozat idei küzdelmein. A Mobilis Bits a decemberi győri regionális versenyről jutott tovább a kelet-közép-európai elődöntőbe, amelyet a lengyelországi Łódž városában rendeztek 2018. február második hétvégéjén. A legjobb magyar, szlovák, cseh és lengyel robotépítő diákcsapatok mérték össze tudásukat. A győri diákok minden versenyszámban kiegyensúlyozott, magas színvonalú teljesítményt nyújtottak és a 27 csapatos mezőny 7. helyén végeztek.