Üdvözöljük a

ÚJ IDŐPONT! Kamarai Szalon Drogprevenció- Akkor és ott jusson eszedbe... | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

ÚJ IDŐPONT! Kamarai Szalon Drogprevenció- "Akkor és ott jusson eszedbe..."

A Kamarai Szalon drogprevenciós előadását új időpontban tartjuk meg: 2019.04.08. hétfő 17.00. Helyszín változatlan: Kamara székháza, Baross terem.

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

 

Előadónk Klobusitzky György, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem mestertanára, nyugalmazott adjunktusa lesz, aki nagyon közvetlenül, a fiatalok nyelvén olyan előadásban részesíti a fiatalokat és a felnőtteket, hogy az valóban felejthetetlen marad a számukra.

 

„Az előadás témája a legális (alkohol, koffein, nikotin, gyógyszerek) és az illegális drogok és hatásuk ismertetése, valamint konkrétan a fiatalok és a kábítószerek kapcsolata.

 

Társas hatás modellel célszerű a fiatalokat a droghasználat ellen szóló üzenetekkel „beoltani”, immunizálni, mielőtt még a drogozást bátorító kortárs üzenetével találkoznának. Hogy akkor és ott jusson is eszükbe mindaz, amit az előadáson hallottak! Akkor és ott a „csábítási helyzetben mondjanak nemet”. És mondjanak nemet akkor is, ha ital és/vagy „anyag” befolyása alatt álló vezető vinné haza őket a diszkóból.

 

A prezentáció során fontos a tartalom, a látvány, az aktualitás és ezzel a diákok, a szülők, a pedagógusok figyelmének felkeltése ‘s lekötése, valamint fantáziájuk, gondolkodásuk beindítása.”

 

Jöjjön el, éljen a lehetőséggel, mert akkor és ott biztosan eszébe jut!

 

Az előadásra várjuk családjuk és ismerőseik köréből a fiatalokat akár már 12 éves kortól is!

A gyermekek, fiatalok első sorokból, a felnőtt szülők, hozzátartozók a fiatalok mögötti sorokból tekinthetik meg az előadást.

 

A részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött!

Helyszín: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 9021 Győr, Szent István út 10/a.
Időpont: 2019. 04. 08. 17:00 - 2019. 04. 08. 19:00
Jelentkezés határideje: 2019. 04. 07. 16:00