Üdvözöljük a

Májusi HR FEST Győr - Beszámoló | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Májusi HR FEST Győr - Beszámoló

Magyarország legmeghatározóbb HR fesztiválja, a HR Fest 2019 májusában Győrbe érkezett, hogy a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával együtt rendezze meg a régiót érintő munkaerőpiaci kérdéseire fókuszáló HR Fest Győrt!

Előadások, workshopok, networking - a legégetőbb HR ügyekről, a legnagyobb szakemberekkel.

 

> a legújabb munkaerőpiaci és HR-trendekkel,
> a leghatékonyabb motivációs eszközökkel,
> a legprofibb kiválasztási és megtartási folyamatokkal,
> 2025 legnagyobb kihívásaival.

 

Május 29-én a HR szakma meghatározó hazai előadói az emberi erőforrással kapcsolatos aktuális és várható trendekről, kihívásokról és változásokról tartottak előadást, a közös plenáris megnyitót követően több szekcióban. A rendezvény teltházas volt, hiszen több mint 450 látogatót és közel 20 kiállító céget fogadtunk kamaránk székházában.

Résztvevők visszajelzései szerint az előadásokon elhangzott tapasztalatok, módszerek, a közösen megvalósított interaktív gyakorlatok inspirálóak, gondolatébresztőek voltak számukra.

 

A rendezvény a Kamaránkban több mint tíz éve működő HR Klub háziasszonyának, Dr. Konczosné Prof. Dr. Szombathelyi Mártának a szakmai támogatásával került megszervezésre.

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a HR Fest csapatával kiváló együttműködésben sikerült megvalósítanunk a rendezvényt!

 

A HR Fest mára több ezer cégvezető, HR szakember és üzleti tanácsadó közös szakmai tudását, tapasztalatát, együttgondolkodását jelenti. Egy dinamikus platformot azoknak, akik a jelen munkaerőpiaci kihívásaira a jövő megoldásaival válaszolnak.

 

A csatolt képgalériában megosztunk néhány képfelvételt, melyek tükrözik a rendezvény derűs hangulatát.