Üdvözöljük a

Új Schnitta 2017. képzést tartottunk a kamarában! | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Új Schnitta 2017. képzést tartottunk a kamarában!

A Kamara Kézműipari Tagozatának Élelmiszeripari Szakmai osztálya 2019. február 4-én szakmai továbbképzést szervezett Vendéglős Mesterek, Pincér Mesterek, üzletvezetők, tulajdonosok, pincérek részére, melynek keretében „Az Új Schnitta 2017.” irányelveit mutatta be az érdeklődőknek.

A továbbképzés célja az egységes felszolgálási ismeretek oktatása a gyakorlati képzőhelyeken és az iskolákban. A képzés a megyei iskolai szakoktatók részére az év elején megtörtént Sopronban.

 

Ezzel a programmal elérjük, hogy azonos trendeket kövessenek az iskolai és képzőhelyi oktatók is, ezáltal biztosítjuk, hogy egységes követelményrendszert ismerjenek meg a diákok és ne kerüljenek hátrányba egy szakmai verseny során, valamint a gyakorlati vizsgájukra is egyformán készítse fel őket az iskola és a képzőhely a hatályos tanmenetnek és vizsgakövetelményeknek megfelelően.

 

Ebben partnerünk a Schnitta Sámuel Magyar Éttermi Kultúráért Egyesület. Az egyesület az egységes éttermi trendeket kialakította és azokat országos szinten továbbadja. 

 

Az egyesület egyik célja, hogy az éttermi szakembereknek, iskolai pincér és értékesítést oktatóknak régiónként és országosan is olyan információkat, továbbképzéseket, tanácsokat adjon melyek az általánosan elfogadott szabályokat egységesítik.

 

Előadóink voltak:

 

Szalai Zoltán szakoktató, Szakképzési Díjas Vendéglős Mester

 

Csörgits Krisztián szakmai főigazgató-helyettes Győri Szolgáltatási Szakcentrum, Vendéglős Mester

 

Magyari Imre szakoktató, Schnitta Díjas Mester, Szövetégi Zsűritag, Régió Elnök Schnitta Egyesület


Voleszák Zoltán szakoktató, Schnitta Díjas Éttermi Mester, Szövetségi Zsűri tag, a „Gasztronómia Szolgálatáért” kitüntetettje, szakíró

 

 

Barabás Zoltán Éttermi és Sommelier Alelnök MNGSZ, Schnitta Díjas Éttermi Mester, Szövetségi Zsűri tag, Magyar Vendéglátásért érdemérmese