Üdvözöljük a

Sikeres szakmai továbbképzés - Bemutatták az Új Schnittát | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Sikeres szakmai továbbképzés - Bemutatták az Új Schnittát

2018. december 3-án „Új Schnitta 2017.” címmel egy  szakmai továbbképzés sorozat első részét szervezte meg a kamara, amely  a vendéglős mestereket, pincér mestereket, üzletvezetőket, tulajdonosokat és pincéreket célozta meg. A téma fókuszában az egységes felszolgálási ismeretek oktatása állt mind a gyakorlati képzőhelyeken, mind az iskolákban.

Új Schnitta 2017. december

Az Schnitta Egyesület által közzétett gondolatok azt célozzák, hogy azonos trendeket kövessenek az iskolai és képzőhelyi oktatók is, ezáltal biztosítva, hogy egységes követelményrendszert ismerjenek meg a diákok és ne kerüljenek hátrányba egy szakmai verseny során, valamint a gyakorlati vizsgájukra is egyformán készítse fel őket az iskola és a képzőhely a hatályos tanmenetnek és vizsgakövetelményeknek megfelelően. A kamara a Schnitta Sámuel Magyar Éttermi Kultúráért Egyesülettel közösen  kívánt olyan tanácsokat és információkat átadni, amelyek az éttermi szakemberek, iskolai pincérek és értékesítést oktatók számára  - régiónként és országosan - az általánosan elfogadott szabályokat egységesítik. A sorozat II. része előreláthatóan 2019. február 4-én (8.00 – 18.00 óra között) kerül megrendezésre.

Az Új Schnitta megismertetését célzó rendezvényeket a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatának Élelmiszer- és Egyéb Ipari Szakmai osztálya kezdeményezte és szervezi.