Üdvözöljük a

Kapcsolatépítés és jótékonyság a XVII. Jótékonysági Kézműves Bálon! | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kapcsolatépítés és jótékonyság a XVII. Jótékonysági Kézműves Bálon!

Kamaránk Kézműipari tagozatának támogatásával idén is nagy sikerrel került megrendezésre hagyományos Jótékonysági Kézműves Bálunk. A rendezvény céljai között szerepel a jótékonyság mellett, hogy a tagozat tagjai kötetlenebb formában is találkozzanak, szorosabbra fűzve ez által személyes és üzleti kapcsolataikat.

A bált a város és a megye képviselői mellett partner szervezeteink, és kamaránk tagozatainak tisztségviselői is megtisztelték jelenlétükkel.

 

A bál helyszíne 2019-ben is a győri Kristály étterem volt, ahol a vendégek színvonalas kiszolgálásban részesültek és kellemesen tölthették el az estét. A jó hangulathoz hozzájárult a Dimenzió TSE tagjainak profi táncbemutatója, valamint Csikó Teodóra és Takács Zoltán, a Győri Nemzeti Színház művészeinek vidám műsora. A tánchoz a talpalávalót a Kristály zenekar szolgáltatta.

 

Rendezvényünket nagy számban támogatták magánszemélyek, vállalkozások, akiknek köszönhetően több mint 110 tombola felajánlás érkezett. A fődíjat, amely egy wellness hétvége volt – idén a Gáz-Partner 2000 Kft. ajánlotta fel, aki az est főtámogatója is volt.

 

A tagozat 2019. évi első nagy rendezvényét megtisztelte köszöntőjével Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő is.

 

Tagozatunk életében meghatározó szerepet tölt be a bál, melyet Dr. Lakatos István, tagozatunk elnöke is megerősített nyilatkozatában. A báli környezet remek alkalmat kínál a csapatépítésre, nem megfeledkezve a jótékonyság fontosságáról.

 

A tombolajegyek eladásából befolyt összeget idén is a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Gyermeksebészeti Osztálya részére ajánljuk fel.

 

A támogatóinknak ezúton is köszönjük, hogy adományaikkal hozzájárultak a bál sikeres megvalósításához!

 

A fotókat az est folyamán Pusztai Dóra készítette.

 

Dr. Lakatos István sk.

a GYMSM KIK alelnöke

a Kézműipari Tagozat elnöke