Üdvözöljük a

Családi napot tartott a Kézműipari Tagozat | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Családi napot tartott a Kézműipari Tagozat

A GYMS Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata 2019. május 11-én tartotta meg a már hagyományossá vált családi napját- ezúttal Győrújbaráton.

A Kézműipari Tagozat hagyományaihoz híven idén is megszervezte a családi napot. 2019-ben egy új, kellemes helyszínen Győrújbaráton a 2017-ben épült Falukemencénél vártuk tagjainkat.

 

A rendezvény megnyitásaként a Kamara elnöke, Pintér- Péntek Imre és Dr. Lakatos István a Kézműipari Tagozat elnöke köszöntötte a résztvevőket. 

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Győrújbarát polgármestere Szalóky Géza, aki szintén szólt pár szót a vendégekhez.

 

Az idei évben a helyszínt és a szervezést Török József biztosította, aki elmesélte a Falukemence történetét, az ötlettől a megvalósításig. 

 

A megnyitó után fakultatív programként a résztvevők látogatást tehettek a Török Gépipari Kft-nél, ahol maga a tulajdonos Török József és fia Török József Bálint kalauzolta az érdeklődőket.

 

A gyárlátogatás után a Falukemencénél a Baráti Hagyományörző Egyesület jóvoltából finom kemencés ételek és bográcsos ebéd várta a résztvevőket.

 

Ebéd után a XVI. Nemzetközi Jótékonysági Motoros Találkozó és Rockfesztivál résztvevőinek motorosfelvonulását nézhettük meg.

 

A délután jó hangulatban, baráti beszélgetésekkel, kapcsolatépítéssel telt.

 

Ez úton is szeretnénk megköszönni az egész Kézműipari Tagozat nevében Török Józsefnek, hogy biztosította a családi nap idei helyszínét és hogy közreműködött a szervezésben.

Köszönjük a Baráti Hagyományőrző Egyesületnek a finom ebédet és a tálalást.

 

Azt gondolom, hogy mindenki jó szívvel fog visszaemlékezni az idei családi napra!