Üdvözöljük a

Családi Nap - sugárzó napfény, ragyogó kamarai programok az Achilles Parkban | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Családi Nap - sugárzó napfény, ragyogó kamarai programok az Achilles Parkban

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi tagozata június 10-én vasárnap a Gyirmóti Tájvédelmi Körzetben található Achilles Szabadidőparkban tartotta immár hagyományos Családi Napját.

Kereskedelmi tagozat Családi Nap 2018.

Egy borús szombat után ragyogó napfény fogadta a családokat, így kiváló alkalom nyílt az Achilles park megismerésére, a töltekezésre a parkban található gyógyító forrásból. Az érdeklődők a parkon át jelenlévő Szent-György vonal egészségre gyakorolt jótékony hatásait is élvezhették, megismerkedhettek a parkban élő állatokkal. Profi animátorok kézműves és játékos sportfeladatokkal foglalkoztatták a gyermekeket, fiatalokat, amelybe a szülők is jó kedvvel kapcsolódtak be.

A ragyogó időjárás, a csodás környezet, a fürdési lehetőség, a vízi trambulin, a homokos focipálya, a röplabda pálya, a sakktábla komoly konkurenciát jelentett a szervezett programoknak, azonban így vált izgalmassá, sokszínűvé a nap. A résztvevők új és új szituációban találkoztak egymással, így a Kereskedelmi tagozat tagjai és vendégeik egy kellemes közösség tagjaiként töltötték el a napot. Komoly csodálatot és elismerést váltott ki az Achilles Park, mint egy családi vállalkozás, egy életmű megalkotása. A generációváltás komoly kihívást jelenthet napjainkban számos kis és közepes, családi tulajdonú vállalkozásnak. Az Achilles család tapasztalatokat szerzett ezen a téren is. Sok esetben egy vállalkozás fenntartása legalább annyira nagy feladat, így örömmel fogadták az információt a vendégek, hogy Dimitriu Ádám és felesége Kati viszi tovább a működtetést, saját álmaikat, elképzeléseiket is beleszőve, ma már.

 

A Kereskedelmi tagozat Családi Napján, 2018. júniusában részt vett és köszöntőt mondott Hanczné Mező Edina tagozati elnök, Kalmárné dr. Hollósi Erika megbízott kamarai titkár és a házigazdák részéről Dimitriu Achillesné Éva a Kereskedelmi tagozat elnökségi tagja is.