Üdvözöljük a

Bejárták az érdeklődők a győri Olimpiai Sportparkot | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Bejárták az érdeklődők a győri Olimpiai Sportparkot

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi tagozatának Turisztikai szakmai osztálya szervezésében az érdeklődők bejárhatták a győri Olimpiai Sportparkot.

 

OSP

Hartmann József, a Turisztikai szakmai osztály társelnökének köszöntője után Vajda György, a Győr Projekt Kft. létesítménygazdálkodási vezetője körbevezette az érdeklődőket, olyan helyekre is bejuttatva, ahová egyszerű látogatóként nem léphettek volna be.

 

OSP

 

A létesítmény Közép-Európa egyik legmodernebb, multifunkciós sportkomplexuma, ahol egy időben több sportág számára biztosítják a versenyzési, edzési és szálláslehetőséget.

 

OSP

 

A legmodernebb technikai rendszerekkel, sporteszközökkel ellátott sportlétesítmény 8 hektáros területen fekszik.

 

A komplexum 8 egyéni sportágnak biztosít napi edzés- és versenyzési lehetőséget: úszás, atlétika, judo, birkózás, ökölvívás, súlyemelés, torna, tenisz. Ezen túl csapatsportok (kosárlabda, röplabda, futball, kézilabda, uszodában vízilabda) számára is helyet ad edzések, mérkőzések megtartására.

 

OSP

 

A sportágak igényeit a központi előcsarnokból nyíló négy csarnok, egy futófolyosó, két atlétikapálya, 9 db teniszpálya (melyek közül négy fedett), és az Aqua Sportközpont szolgálja ki.

 

OSP

 

Az Olimpiai Sportparkba érkező versenyzők és edzőtáborozók számára 73 fő fogadására alkalmas közösségi szálláshely és pihenőtér került kialakításra, illetve wellness részleg, konditerem, az Aqua Sportközpont versenymedencéi, valamint rehabilitációs, rekreációs szolgáltatások biztosítják a teljes körű edzési és versenyzési lehetőségeket.

 

OSP