Üdvözöljük a

Problémák megoldása LEAN módszerrel – gyárlátogatás a Nemak Győr Kft-nél | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Problémák megoldása LEAN módszerrel – gyárlátogatás a Nemak Győr Kft-nél

„Aki nem alkalmaz új megoldásokat, új bajokra számíthat, mert az idő a legnagyobb újító” (Francis Bacon)

Házigazda: Nemak Győr Alumíniumöntöde Kft.

 

Témavezetők: Szilasi Péter Tamás (NEMAK, társadalmi kapcsolatokért felelős osztályvezetője, a kamara elnökségi tagja)

Horváth Gergely (NEMAK, Lean-vezetője)

 

Problémák megoldása Lean módszerrel

 

Győr, Nyírfa sor 1., 2019. április 23., kedd 15 óra

 

A LEAN a költséghatékonyság és a megújulás útja a kis- és középvállalkozások számára egyaránt. Ismerje meg Ön is! A Nemak Győr Kft. LEAN gyárlátogatásra fogadja a jelentkezőket, ahol gyakorlati projekteken keresztül mutat be néhány LEAN akció eredményét. Egy nagyvállalati tapasztalat kézzelfogható példa lehet a kisvállalkozások számára is.

 

A gyárlátogatással a vállalkozások hatékonyságfejlesztését szeretné segíteni a kamara Ipari Tagozata.

 

Egy 2019. február 28-án LEAN utazás címmel tartott tájékoztató résztvevői is megerősítették, hogy érdemes hosszútávon fókuszban tartani a LEAN módszer alkalmazás témakörét, tapasztalatait, hogy minél több kisvállalkozáshoz jusson el a szemlélet. A tájékoztatón előadás hangzott el, amely nagyvállalati szemszögből mutatta be a LEAN projekt eredményét a Nemak Győr Kft-nél.

Az előadók és a résztvevők egyetértettek abban, további tájékoztató előadásokra, programokra, leanes műhelytalálkozókra, gyárlátogatás van szükség, hogy minél több muníciót kapjanak azok a vállalkozások, akik a költséghatékonyság és a megújulás útjára kívánnak lépni.

 

A Nemak Győr Kft-nél a házigazda előadói által lehetősége lesz a termeléssel, valamint a LEAN alapvető eszközeivel, megoldásaival és bevezetési módszereivel is megismerkedni.

Míg a workshop alkalmat ad a LEAN módszerek megismerésére, mindeközben megismerkedhet más vállalatok szakembereivel, rajtuk keresztül pedig azok szemléletmódjával.

 

Programunkon a résztvevők száma korlátozott, a szervezők a jelentkezés sorrendjében tudják elfogadni a regisztrációt, egy vállalkozás részéről egy fő részvételére számítanak. Abban az esetben, ha valaki kiesik a regisztráltak közül, van csak lehetőség második személy részvételére.

 

Ha Ön most ismerkedik a LEAN gondolatkörével és módszerével, akkor most köztünk a helye!

 

Szabályok a gyárlátogatás során: kötelező a zárt, lapos cipő, valamint a hosszú hadrág viselete, hölgyeknek is!

 

Kérjük, részvételi szándékát legkésőbb 2019. április 18-ig jelezni szíveskedjen az online jelentkezési lap kitöltésével!

 

A programmal kapcsolatos további információk az alábbi e-mail címen kérhetők:

@: iparitagozat@gymskik.hu

 

Várjuk szeretettel programunkon!

 

Szilasi Péter Tamás

Ipari Tagozat alelnöke

GYMSM KIK

 

Csatolt állományok: