Üdvözöljük a

Vagyonvédelmi Vezetői Klub | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Vagyonvédelmi Vezetői Klub

Rólunk

A kamara lehetőséget biztosít arra, hogy a régió vagyonvédelmi vállalkozásainak képviselői a kamarai lehetőségeket kihasználva havonta találkozzanak egymással.

 

A klubban kötetlen beszélgetéseket folytathatunk, hogy jobban megismerjük egymást, hogy közös érdekeink mentén ki tudjunk alakítani olyan véleményeket, melyeket a kamara segítségével eljuttathatunk az illetékes szervekhez.

 

Szándékaink szerint minden klubra a szakmánk legjobbjai közül kérünk fel egy-egy előadót különböző vagyonvédelmi témákban. Az ő előadásuk után azt megvitatjuk, megbeszéljük.

 

A Vagyonvédelmi Vezetők Klubjába mindig szívesen látjuk majd a rendőrség vezetőit, hogy tőlük tudjuk meg a legaktuálisabb, bennünket érintő változásokat a jogszabályi környezetben, vagy a mindennapi munkában.

 

A klub programja úgy alakul, ahogy mi alakítjuk!

 

Szeretettel várjuk Önt az első találkozóra, hogy ötleteivel, véleményével Ön is segítse, hogy egy a vagyonvédelmi szakmát képviselő klubot tudjunk elindítani. Minden lehetőség meg van hozzá! Hely, idő, háttér. Most már csak nekünk kell ott lenni. Önt is szeretettel várom a Kamarai Vagyonvédelmi Vezetői Klub első összejövetelein!

 

Kamarai Vagyonvédelmi Vezetői Klub házigazdája Bauer László

 

Első találkozás:   Videointerjú a legutóbbi rendezvényről itt.

A klub sikeres Vagyonvédelmi konferenciákat szervez.

 

Kapcsolódó anyagok: