Üdvözöljük a

PLATO Program | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

PLATO Program

A kamara Győrbe hozta a flamand vállalkozásfejlesztő módszert


A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara programot indított kkv-k részére. A csoportok munkájában való részvétel önkéntes és ingyenes.

 

A Plato a kis és középvállalkozások tulajdonosainak és vezetőinek olyan jellegű üzleti támogatása, amely a gazdasági élet napjainkban fellépő kihívásaira fordítja a figyelmet. A nagy cégek képviselőinek irányításával végzett munka segítségével a Plato biztosítja a csoportos tanulás, a tapasztalatcsere, a tanácsadás, a hálózati működés, az üzleti fejlődés és a határon túli kapcsolatépítés eredményességét.
 

A Belgiumban és Európa számos országában már régóta sikerrel működő Plato tulajdonképpen a kis és középvállalkozásokra összpontosító „keresztapa” program, amelynek egy-egy csoportjában 20 kis és középvállalkozás és két jó hírű, jelentős gazdasági tapasztalattal bíró cég által delegált keresztapa dolgozik együtt egy éven keresztül. A csoport munkájában való részvétel önkéntes, tagjai azonban kötelezettséget vállalnak arra, hogy a programban végig részt vesznek, a keresztapák pedig vállalják, hogy folyamatosan együtt dolgoznak a csoporttal, a havi összejöveteleken szakmai tanácsadással, szakértői előadásokkal, tréningekkel, kontaktnapok és szemináriumok szervezésével segítik a tagvállalkozások üzleti tevékenységét.

Kapcsolódó menüpontok: