Üdvözöljük a

Kamarai Szalon | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai Szalon

A Kamarai Szalon bemutatkozik

Büss Zsuzsa

a Kamarai Szalon háziasszonya

 

„A barátság nem azért van, hogy kapjunk, hanem azért, hogy lehetoségünk legyen adni”

(Egy plébános gondolata)

….Adni

Mint a kamarai szalon háziasszonya, ezzel a gondolattal köszöntöm mindazokat, akik a kamarai szalon egy éves működése alatt jelenlétükkel megtiszteltek bennünket.

Nem voltam egyedül a szalon gondolatával. Kiváló szakemberek az első szóra elfogadták hívásomat és „egy csepp vízért forrást adtak” amelybol azóta több százan merítettek...

Ez a forrás mindig ad valamit, valami újat.

Egymástól is tanultunk, megismerkedhettünk önmagunkkal, ráébresztett bennünket a „ még fel nem tárt belső kincseinkre”. Gyógyírt kaphattunk lelki sebeinkre, megérthettük az öt elem meghatározta természet rendjét.

Kaphattunk kis csendet, kis pihenőt, egy kis meditációt.

Kialakult egy közösség amely az újakkal mindig meg megújulva maradt adni tudó csapat.

Miért jó ez? Miért lett hónapról hónapra népszerűbb?

A szalon közössége megérezte annak az erejét, ahol az EMBER számít és számíthat egymásra.

Volt aki a szemünket gyönyörködtette meg virággal, kaptunk pogácsát, gyümölcsöt, italt. Volt aki egy jó szót, egy kedves mosolyt, verset hozott, de senki nem jött üres kézzel.

Köszönet érte!

Megtaláltuk azt amit már majdnem elfelejtettük, együtt gondolkodni és együtt érezni.

Mint háziasszony bemutatom fő segítőinket, akik a fizikai-lelki harmóniához, tapasztalatokhoz juttatták kis közösségünket.

Büss Zsuzsa

20/955-3331

 

Sooóky Andrea 

grafológus, HR és mentálhigiénés szakgrafológus, írásszakértő

az S.K. Grafológiai és Írásszakértői Oktatási Központ Igazgatója

 

Akkreditált felnőttképzési intézményként állami végzettséget adó grafológusképzéssel, akkreditált pedagógusképzésekkel, speciális tréningekkel foglalkozunk. Az egyetemen C típusú kredit tárgyként oktatjuk a grafológiát.A Nők Lapja Iskolája grafológusaként is rengeteg tapasztalatra tettem szert. Referenciáink önmagukért beszélnek. A munkám, az oktatás és hat nagysikerű grafológiai könyvem alapján biztos vagyok abban, hogy az élet szinte minden területén szükség van egy tiszta és objektív tükörre, melybe bátran belenézhetünk. Egy olyan tükörre, amit nem más tart elénk, hanem mi vesszük kezünkbe akkor, és ahogy szeretnénk. Ezért kezdtük el egy évvel ezelőtt előadássorozatunkat a Kamarai Szalon keretein belül is, megadva a lehetőséget az üzleti életben tevékenykedőknek, hogy belekóstolhassanak az íráselemzés tudományába.

Az elmúlt évadban már beszéltünk az önismeretről, a betűszimbólumokról, a szeretet-nyelvekről, a munkaügyi grafológiáról és híres emberek ritka kincsnek számító kéziratainak üzenetét is megmutattuk. Minden előadáson kérték, hogy a saját írását is megmutathassák a résztvevők.

Úgy gondoljuk, szeptemberben itt az alkalom és vendégeink most egy kicsit más oldalról is „kipróbálhatják”, átélhetik ennek a tudománynak a tudását és ennek a segítő szakmának a lehetőségeit.

További  egyedülálló és egyszeri lehetőség is adódik az érdeklődőknek!

Grafológiai tanulmányaikat most ősszel megkezdő hallgatóink akár a képzés díjának 80% -os támogatására is pályázhatnak nálunk, a ROP 3.4.2. program keretében. Ezt a támogatást az alkalmazottak, önfoglalkoztatók, egyéni vállalkozók, kis- és középvállalkozások is igénybe tudják venni. Olyan piacképes szakmát sajátítanak el, mely eredményesebbé, hatékonyabbá teszi üzleti és magánéleti kapcsolataikat, kommunikációjukat.

Itt a lehetőség: azoknak akik önmagukról szeretnének egy gyorselemzést és azoknak is, akik tanulni szeretnék ezt a szakmát.

 

Bősi Éva

egészségfejlesztő, parapszichológus

 

"Aki sorsát maga kivánja irányitani, ismernie kell önmagát: lelkialkatát, itélőképességét, tehetségét, hajlamait. Nem lehet ura sorsának az, ki önmagát nem ismeri."

TATIOSZ

 

Amikor megszületünk, mindannyian hibátlan, tiszta gyémántként jövünk a világra. Az idő múlásával azonban ezt a természetes ragyogást a sok kudarc, megfelelés, megpróbáltatás, napi kihívás befedi. Felnőttként a többrétegű héjat, megkövesedett páncélként hordozzuk magunk körül, mint egy védőburkot. Később már elhisszük, hogy az mi vagyunk és ezt mutatjuk a külvilág felé. Majd rácsodálkozunk, hogy ez a kép senkinek sem tetszik. Nem érezzük jól magunkat a bőrünkben.

Amikor az élet ébresztő erejű eseményeket produkál, betegség, depresszió, kilátástalanság stb. és feltesszük magunknak a kérdéseinket- Ki vagyok én ? Merre van a kivezető út?

Ekkor van lehetőségünk kilépni a páncélunkból, egy teljesebb élet felé!

Ehhez nyújtok segítséget a hozzám fordulóknak

 

Bősi Éva

06-30/284-6180

 

Kunczly Judit

extrapszichológus, feng shui szakértő

a Harmónia Szabadegyetem igazgatója

 

Betegségem kapcsán találkoztam először a tradicionális kínai gyógyászattal. Tanulmányaimat a lélekgyógyászat és a természetgyógyászat útján folytattam. A kínai gyógyászat, a keleti filozófiák, a pszichológia, az öt világvallás, az asztrológia és a szimbológia nyújtott felejthetetlen élményt. Kínai orvostól tanultam csi-kung gyakorlatokat, majd feng shui szakértői vizsgát tettem.

Tanulmányoztam számos ország feng shui irodalmát, összevetéseket végeztem az eredeti kínai és a más országokban íródott szakirodalomból.

Lakások, irodák, tea és kávéház, szálloda, étterem, üzletek, cégemblémák, névkártyák, építészeti tervek feng shui elvek szerinti harmonizálását végzem. Tapasztalataimat 1998 óta oktatásban is átadom.

A feng shui filozófiája lehetőséget ad arra, hogy más szakterületekkel együtt alkalmazzuk, így például építészeti, üzleti, oktatási, reklám, divat, lakberendezés, egészség összefüggésében. Ebben is széleskörű tapasztalatokat szereztem. Ezeken az alapokon továbblépve jött létre a Harmónia Szabadegyetem Feng Shui Stúdió, melynek alapítója és igazgatója vagyok.

 

 

Csicsmann Gábor

harcművész

 

Amilyen régre vissza tudok emlékezni, már akkor érdekelt a harc két ember között. Azóta sokféle edzésen, tréningen, szemináriumon, vettem részt. Meg is változott a nézetem sokszor és gyökeresen is a küzdelemről. Ma a harcművészetek értékrendje komoly próbának van kitéve. És lám megállja a helyét.

Fantasztikus mélységeket rejt magában, kimeríthetetlennek érzem a lehetőségeit próbatételemre. A Jujitsuban találtam meg utamat. Ez az a harcművészet, amiben leginkább látom önmagam kiteljesedését. Ez nem lehet csak az enyém. Tizenöt éve elhoztam, amit kaptam Győrbe, hogy mások is megtalálhassák azt, ami vezetett utamon.

A Kamarai Szalonban tartott előadásom is bebizonyította, hogy az üzleti élet szereplőinek is tartogat számos üzenetet, tapasztalatot az, amivel én foglalkozom.

Csicsmann Gábor

Tel: 70/2902-152

www.netmentor.hu/jujitsu

mail: olmozottuveg@freemail.hu 

 

Cserjés László

a Kamarai Szalon riportere, lelkes segítője

 

56 évesen az ember – különböző okokból – átértékeli az elmúlt évtizedeket. A lényeg persze nem változik, csak az emlékképek halványodnak vagy erősödnek, ugyanis „a dal ugyanaz marad”, de a lélek nem öregszik.

A fontos dolgok sorában előkelő helyen áll a hit.

Hiszen mindent nekünk kell magunkkal vinni, hogy újra legyen miben hinni..

Úgy gondolom, hogy az én helyem ott van a Kamarai Szalon rendezvényein, és ha már ott vagyok hozzáteszem amit adni tudok.

Kapcsolódó menüpontok: