Üdvözöljük a

Kamarai Jövedéki és Dohányklub | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai Jövedéki és Dohányklub

A Klubról:

 

A Jövedéki és Dohányklub a Kereskedelmi Tagozat keretein belül jött létre "a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről" szóló 2012. évi CXXXIV. törvény kapcsán. A jogszabály új feladat elé állította a jövedéki és dohánytermékekkel foglalkozó vállalakozásokat. Úgy véltük, hogy egy klub összehívása segíthet abban, hogy könnyebben eljuttassuk az érintettekhez a legújabb információkat és kötetlen formában tudjunk egymással tapasztalatot cserélni.

 

Célunk:

 

Célunk a kamara szakmai munkájának megismertetése, erősítése egy olyan klubbon keresztül, ami aktívan segíti a benne résztvevők, üzleti tevékenységét, ezáltal mindennapjait.

 

 

  

 

 

Tevékenységünk:

 

Kéthavonta tartandó üléseinken lehetőség lesz kötetlen beszélgetésre, ahol a dohány és jövedéki termékekkel foglalkozó kereskedők információt cserélhetnek az őket érintő kihívásokkal teli mindennapok eseményeiről. A tapasztalatcserén túl szakmai előadások és fórumok is szerepelnek terveink között. Ide várjuk többek között a NAV Dohány, Jövedéki csoport és a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt szakembereit.

 

 

Szorosan együttműködünk külső és belső szervezetekkel, mint pl. a Magyar Dohány Kiskereskedők Egyesülete, vagy a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit. Zrt, NAV, és Kamaránk többi tagozatának képviselőivel. Szeretnénk a szakmai szervezetek munkáját átgondolt, logikus, megvalósítható javaslatokkal támogatni.

 

Aktuális programjainkról a Kereskedelmi Tagozat honlapján a Kamarai Hírlevélben, valamint Facebook oldalán tájékozódhat. Kövessen minket figyelemmel!

 

Klubvezető:

Paksi Zoltán (ügyvezető) Paksi-Németh Ital-Nagykereskedelmi Kft.

 

További információ kérhető:

Bella Bernadett kereskedelmi tagozati titkár

Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Győr, Szent István út 10/a.

Tel.: 96/520-227 Fax.: 96/520-291

kertagtitkar@gymskik.hu

 

 

Beszámolók az eddigi programjainkról:

 

Belvárosi Kereskedők Fóruma 2015. november

 

Kereskedők Napja: Fogyasztóvédelmi törvény változása 2015. szeptember

 

Pénztárgépek: adatszolgáltatás a számlákról

 

Kereskedők Napja - allergén anyagok jelölése 2015. március

 

Dohányáru kiskereskedők képzése 2014. ősz

 

Dohányáru kiskereskedelemmel foglalkozó vállalkozások éves képzése 2014. tavasz