Üdvözöljük a

Régiós Adó-Vám hatóság és kamarai együttműködés | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Régiós Adó-Vám hatóság és kamarai együttműködés

2011. április 14.

Április 14-én Győrben az iparkamarai székházban három megye és a régió adó-vámhatóságainak és a kereskedelmi és iparkamaráknak vezetői találkoztak egymással, hogy írásba foglalják együttműködési szándékaikat.

Varga Lászlóné a NAV Nyugat-dunántúli Regionális Adó Főigazgatósága főigazgatója tájékoztatott arról, hogy a felek között már több sikeres együttműködés van, amit újra és újra frissíteni érdemes. A hatóságnak és a vállalkozásoknak is hasznos az együttműködés, elsősorban a pontos és friss információk átadása terén. Mazzag Ferenc a Nyugat-dunántúli Kereskedelmi és Iparkamaráinak Szövetsége soros elnöke megerősítette, hogy a tisztességes vállalkozások igénylik a minél szorosabb együttműködést, a rendszeres tájékoztatást. Mihalicz Antal házigazda kamara elnök azt nyilatkozta, hogy az adó és a vámrendezvények a legsikeresebbek a kamarában.

Ezután a regionális hatóság és a regionális kamarai szövetség keret együttműködési megállapodást, a megyék pedig egységes együttműködési megállapodást írtak alá.