Üdvözöljük a

Dohányáru kiskereskedelemmel foglalkozó vállalkozások éves képzése | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Dohányáru kiskereskedelemmel foglalkozó vállalkozások éves képzése

2014 októberében kamaránk kereskedelmi tagozata képzést szervez azon vállalkozások számára, akik a dohányáru kiskereskedelmi jogosultság koncessziós szerződéssel történő átengedésére vonatkozóan benyújtott pályázatukban vállalták, hogy évente legalább egy alkalommal részt vesznek a területi kereskedelmi és iparkamarák által szervezett szakmai képzéseken, konferenciákon.

Ezen pályázatokat A fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről szóló 2012. évi CXXXIV. törvény alapján kiírt pályázatokra nyújtották be, mint Koncesszió Jogosultak.

A fenti vállalás ez évi teljesítése érdekében kamaránk 2014. október 27-én, hétfőn tartja szakmai képzési napját a Hotel Famulus Budapest termében, amely több témakört fog felölelni:

  1. A Nemzeti Dohányboltok működésére vonatkozó jogszabályok és a koncessziós szerződésből eredő koncessziós jogosultakat és gyakorlókat terhelő kötelezettségek, valamint az elektronikus készletnyilvántartás - ND Nonprofit Zrt.
  2. Dohány kiskereskedelmi tevékenység jövedéki vonatkozású kérdései. (Dohánytermék szabályok ellenőrzése. Feltételek, engedélyezés folyamata, szankció rendszer) – NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Vám- és Pénzügyőr Igazgatósága.
  3. A fiatalkorúak különös védelmére vonatkozó szabályok, a rendelkezések betartásának ellenőrzése – Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége
  4. Nemzeti dohányboltok működtetése – „a jó dohányáru kiskereskedői gyakorlat” - MDKE

Tájékoztatjuk, hogy ebben a naptári évben ez az utolsó lehetőség biztosított a pályázatban vállalt kötelezettség teljesítésére!

 

A képzésre a felhíváshoz csatolt regisztrációs lap kitöltésével és visszaküldésével lehet jelentkezni. A hiánytalanul, olvashatóan kitöltött, aláírt regisztrációs lapot kérjük

 

faxon a 96/520-291-es számra vagy

scannelve e-mailben a kertagtitkar@gymskik.hu címre

 

Bella Bernadett kereskedelmi tagozati titkárnak visszaküldeni!

Regisztrációs határidő: 2014. október 22., szerda 12:00 (A regisztrációs határidő lejárta után beérkező jelentkezéseket nem tudjuk fogadni!)

 

A szakmai képzésen való részvételt a kamara igazolja, az arról szóló igazolás kiállításával. Felhívjuk figyelmét, hogy az oktatáson való részvétel során feltétlenül írja alá az igazolt részvételi listát, ugyanis az ND Nonprofit Zrt. ez alapján fogja leellenőrizni a pályázati vállalásának teljesülését!

Kérjük, hogy az előadás témaköreivel kapcsolatos kérdéseit, javaslatait előzetesen a Magyar Dohány Kiskereskedők Egyesülete info@trafikosok.hu e-mail címén tegye meg.

 

A képzés részvételi díja:

  • önkéntes kamarai tagok számára: ingyenes
  • regisztrált vállalkozások számára: 5000Ft+áfa

A képzési napon ebéd minden résztvevő számára igényelhető. Ár: 3000Ft+áfa/fő.