Üdvözöljük a

Design Hét Győr - Felhívás - NYITOTT STÚDIÓK | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Design Hét Győr - Felhívás - NYITOTT STÚDIÓK

A Design Hét Győr egyik legnépszerűbb kezdeményezése helyi designerek, designstúdiók műhelyeibe, alkotótereibe enged betekintést. 2019-ben a programban 10 stúdió vehet részt. A kiválasztott stúdiók számára a részvétel ingyenes, a résztvevőkkel együttműködési megállapodást kötnek.

A Design Hét Győr időpontja: 2019. október 18-27.

Felhívás:

 

A Stúdiók számára a részvétel nagy publicitást jelent, valamint lehetőséget teremt arra, hogy a Stúdió bemutatkozhasson szűkebb és tágabb célcsoportjai, vásárlói, potenciális befeketetők és más érdeklődők előtt.

 

A jelentkezéseket „Nyitott Stúdió” tárgyú emailben 2019. október 7-ig várjuk a hello@designhetgyor.hu címre, a Stúdió nevének, helyének, tevékenységének és weboldalcímének vagy Facebook-oldal címének megjelelölésével. A jelentkezések közül a Szervező a műfaji változatosság és az újszerűség elsődleges szempontjait figyelembe véve fog válogatni. Határidő után beérkezett jelentkezéseket nem áll módunkban figyelembe venni. A kiválasztásra került jelentkezőket levélben értesítjük.


A DESIGN HÉT GYŐR SZERVEZŐJE: Terasz Csoport Egyesület

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
www.designhetgyor.hu
hello@designhetgyor.hu
06-96-312-799


A részvételre az alábbi feltételek elfogadásával / vállalásával van lehetőség:


– a tervező / stúdió (továbbiakban: Stúdió) az alábbi szakt erületek valamelyikén végzi tevékenységét: bútortervezés, formatervezés, textiltervezés, divattervezés, grafikaitervezés, belsőépítészet, 3D nyomtatás, applikáció tervezés, ékszertervezés, kiadványtervezés, gasztro design, tipográfiai tervezés,
design management


– a Stúdióban tervezői munka folyik (tervezői munkát nem folytató, tehát kizárólag gyártó, forgalmazó, kivitelező Stúdiók nem szerepelhetnek a Nyitott Stúdiók programban)


– a Stúdió vállalja, hogy a Design Hát Győr időtartama alatt, vagyis 2019. október 18. és október 27. között legalább egy alkalommal, alkalmanként legalább 6 órára garantálja a nyitva tartást a látogatók számára. (Biztonsági, illetve létszámkorlátozási okokból a Stúdió döntése alapján van lehetőség a létszám maximalizására, ennek igényét kérjük a jelentkezés során említeni.)


– a nyitva tartás időtartama alatt a Stúdió vezető designere(i) a Stúdióban jelen vannak, előadást tartanak munkájukról és/vagy válaszolnak az érdeklődők üzleti titkokat nem érintő kérdéseikre, bemutatják elkészült munkáikat és/vagy betekintést engednek a tervezési folyamatokba


– a Stúdió földrajzilag Győr közigazgatási határán belül helyezkedik el és méreteit, alapterületét tekintve legalább 15-20 fő egyidejű látogatására alkalmas


– a Stúdió üzemeltetője Magyarországon bejegyzett, adószámmal rendelkező, természetes vagy jogi személy.