Üdvözöljük a

A Kamara a vállalkozásokért tantárgy nyitó előadása a kamarai székházban | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

A Kamara a vállalkozásokért tantárgy nyitó előadása a kamarai székházban

2019. tavaszi félév első óráján február 5-én a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara képviselői, a tantárgy előadói és mentorai köszöntötték a hallgatókat a kamara székházában.

Dr. Konczosné Prof. Dr. Szombathelyi Márta, a győri Széchenyi István Egyetem egyetemi tanára, Molnár Albert, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi tagozatának alelnöke és Bauer László, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Győri térségi elnöke köszöntötték a tantárgyra jelentkezett egyetemi hallgatókat.

 

Mindannyian felhívták a hallgatók figyelmét a tantárgy révén megszerezhető hasznos és gyakorlatorientált tudásra és bátorították őket a tárgy teljesítése tekintetében a közös kreatív alkotó munkára, a nyitottságra.

 

A mentorok, akik a félév során vállalkozói, üzleti tapasztalataik megosztásával és gyakorlatias feladatokkal fogják szélesíteni a hallgatók látókörét, személyesen köszöntötték őket. A mentorok  hangsúlyozták a vállalkozó naprakészségének, valamint a kapcsolati tőkének a fontosságát. Arra biztatták a hallgatókat, hogy a munka világába lépve, ha lesz vállalkozói ambíciójuk és jó üzleti ötletük, bízzanak abban és kitartóan dolgozzanak rajta, hogy sikeressé váljanak.

 

A Kamara a vállalkozásokért tantárgy alapot teremt a vállalkozói szféra megismeréséhez, rávilágít a vállalkozás indításával kapcsolatos feladatokra, kihívásokra és lehetőségeket mutat be kapcsolati tőke építésére. Mindezek mellett a tárgy teljesítése során a hallgatók hasznos tapasztalatokat szereznek üzleti tervkészítésben és a prezentációs gyakorlatban is.

 

A tárgy tematikáját az előadók azzal a céllal állították össze, hogy a vállalkozói lét minden aspektusát ismertessék a hallgatókkal, különböző méretű és különböző üzletágakban működő vállalkozások példáján keresztül.

 

Ajánljuk a Győr+ TV és az Oxygen Hírügynökség összefoglalóját. Kattintson a linkre:

https://www.youtube.com/watch?v=KaVij22jiX8&feature=youtu.be

 

https://www.youtube.com/watch?v=IPZyw6NhA6E&feature=youtu.be

 

Kövessenek minket a youtube csatornán is, ahol még több kisvideót láthatnak az eseményről!

youtube: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

 

https://www.youtube.com/watch?v=xIEozxJchzM

 

https://www.youtube.com/watch?v=apHjcg8UXb0