Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Indul az MKIK GVI 2019. októberi online konjunktúra felvétele

Kérjük, szakítson időt a kérdőív kitöltésére, mely kb. 5 percet vesz igénybe. A KÉRDŐÍV KITÖLTHETŐ ONLINE, A http://gvi.hu/k/konjunktura CÍMEN! Köszönjük!

Elismerések a Borsodi Műhely Kft.-nél

A Borsodi Műhely Kft. harmadik alkalommal szervezte meg az úgynevezett Tablet-átadó Ünnepséget, melyet a közelmúltban tartottak a cég győri központjában.

Tudásbarát szervezet 2019 díj - Pályázati felhívás

A Tehetség és Tudás Központ Alapítvány (TTKA), valamint a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány pályázatot hirdet „Generációk közötti tudásátadás a szervezetekben – jó gyakorlatok” címmel. A pályázat nyertese megkapja a „Tudásbarát szervezet 2019” – díjat.

Automotive Hungary 2019

2019-ben október 16-18. között került megrendezésre az AUTOMOTIVE HUNGARY 7. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Miért éri meg nyugdíjasokat foglalkoztatni? - a KÖZÉSZ előadása

Miért éri meg? címmel újabb szakmai fórumsorozat indult a nyugdíjas foglalkoztatás előnyeinek bemutatására, ezúttal a vállalkozók témában történő teljes körű tájékoztatásával.

Menjünk együtt az idei Automotive Hungary 2019 Kiállításra, Budapestre!

Kamaránk Ipari Tagozata szakmai utat szervez az Automotive Hungary 2019 Kiállításra. Érdeklődik a járműipar iránt, illetve ezen a területen dolgozik, tevékenykedik? Akkor tartson velünk!

XVIII. Kézműipari Tagozati Halászlé Parti

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatának nevében tisztelettel meghívom Önt és kedves párját a XVIII. Kézműipari Tagozati Halászlé Partira.

Kamarai Szalon - Hogyan teremtsd a jövőd a jelenben?

Október 28-ai előadásunk témája: Ha mindig azt teszed amit szoktál, mindig az maradsz aki voltál - avagy hogyan teremtsd a jövőd a jelenben? Előadónk Bernád Apor.

Ingyenes képzési és mentorálási lehetőség kisvállalkozásoknak

Innovatív kisvállalkozások jelentkezését várjuk az Országos Vállalkozói Mentorprogram keretein belül Győr-Moson-Sopron megyében.

EKAER a gyakorlatban!

2019. október 21.

Tisztelt Kamarai Tagunk!

Tisztelt Partnerünk!

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mosonmagyaróvári térségi elnöksége szeretettel meghívja Önt az „EKAER a gyakorlatban” címmel megrendezésre kerülő szakmai rendezvényre.

Üzletember találkozó osztrák kereskedelmi ügynökök és magyar cégek között bútoripar, lakberendezési termékek, csomagoló- és csomagolóanyagipar, és élelmiszeripar területén

Időpont: 2019. november 28. (csütörtök) 11:30-16:30 óra között

Helyszín: Bécsi Magyar Nagykövetség A-1010 Wien, Bankgasse 4-6.

VÉDJEGY/MÁRKA/BRANDING-MARKETING WORKSHOP A KAMARÁBAN

A VÉDJEGY/MÁRKA/BRANDING előadássorozat a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara partnerrendezvénye.

Időpont: 2019. október 24.  (csütörtök) 16:00

Helyszín: GYMSM KIK székháza

Példaképek, pörgős előadások arattak sikert az Egészségnapon

200 résztvevő, 48 előadó, 26 kiállító tette feledhetetlenné az október 15-én megrendezett Egészségtudatos Vezetők Szakmai Napját.

„ANGYALOK,- EMBEREK,- TEREMTÉS” - kiállítás a Kamarában

Az ART WORLD Hungary Egyesület új kiállítása november 5-től látogatható.

Design Hét Győr - Felhívás - NYITOTT STÚDIÓK

A Design Hét Győr egyik legnépszerűbb kezdeményezése helyi designerek, designstúdiók műhelyeibe, alkotótereibe enged betekintést. 2019-ben a programban 10 stúdió vehet részt. A kiválasztott stúdiók számára a részvétel ingyenes, a résztvevőkkel együttműködési megállapodást kötnek.

Olvassa el Ön is az MKIK Gazdasági tájékoztatóját!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Közgazdasági Igazgatósága elkészítette harmadik, 2019./III. Gazdasági tájékoztatóját, amely elsősorban a Központi Statisztikai Hivatal adataira épül.

Októberben is "Szakmai műhelymunka könyvelőknek"

Ismét kreditpontos képzésen vehetnek részt a könyvelők. 

Ady 100 - Kiállítás a győri Kamarában

Idén 100 éve annak, hogy meghalt Ady Endre. Ebből az alkalomból az Art World Hungary Egyesület a költő emléke előtt tisztelegve kiállítást és művészeti akadémiát szervezett, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában.

Új programot indított a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

2019. szeptember 19.

A programnak fontos eleme, hogy akiknek a vállalkozás alapítási ötletét elfogadják, négy és fél millió forintos vissza nem térítendő támogatást kapnak.

MIÉRT MENNEK, MIÉRT MARADNAK? KKV és HR konferencia a kamarában

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara KKV és HR klubja MIÉRT MENNEK? MIÉRT MARADNAK? címmel 2019. október 30-án, szerdán 13.00 – 18.00 óra között szakmai konferenciát szervez, melyre szeretettel várjuk az érdeklődő szakembereket a kamarába.