Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pénzügyi Vállalkozás Refinanszírozási Konstrukció forgalmazása

A KAVOSZ Zrt. pénzügyi vállalkozás leányvállalata, a KAVOSZ Vállalkozásfejlesztési Zrt. megkezdte az MFB Vállalkozásfinanszírozási Program 2020 keretein belül a Pénzügyi Vállalkozás Refinanszírozási Konstrukció (max. 100 MFt összegű, 10 éves beruházási hitel) forgalmazását.

Kézműipari Tagozat bálja január 27-én

Mindenkit szeretettel várunk a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata által 2018. január 27-én, szombaton, a Kristály étteremben (Győr, Bartók Béla u. 9.) rendezendő bálra.

REGIONET Competitive – PIT STOP - gazdasági konferencia

A Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, mint az INTERREG V-A Ausztria-Magyarország Programban megvalósuló (ATHU007 számú) REGIONET Competitive projekt vezető partnere ezúton meghívja Önöket a PIT STOP gazdasági konferenciára.

25 éves fennállását ünnepelte a közelmúltban a Győri Oxford Nyelviskola és Szolgáltató Kft.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara büszke azon tagvállalataira, melyek évtizedeken átnyúló példamutató és színvonalas tevékenységükkel járulnak hozzá a megye gazdaságának erősítéséhez.

EU ETS Létesítmények, Hitelesítők figyelmébe!

A Nemzetgazdasági Minisztérium Fenntartható Gazdaságfejlesztés Főosztálya értesítette az MKIK-t, hogy az érintetteknek a tárgyévet követő év január 20. az adott évi ingyenesen kiosztandó kibocsátási egységek végleges mennyiségeinek meghatározásához szükséges változás-bejelentés teljesítési határideje. Kérésükre az alábbi tájékoztatást juttatjuk el a vállalkozásokhoz.

Látogatóban a XXI. század cégmenedzsmentjénél - kamarai elnökség a Veluxnál

2018. január 11.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége cégvezetői meghívásra kapcsolatépítő látogatást tett Fertőszentmiklóson, január 9-én. A Velux cégcsoporthoz tartozó Altaterra Kft. ügyvezetője Mészáros Krisztián és a VELUX Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója Graham Grant Johnstone fogadta a kamarai delegációt.  A 10 fős kamarai delegáció Pintér-Péntek Imre elnök vezetésével az emberi erőforrást megbecsülő, csúcstechnológiát alkalmazó, igazi XXI-ik századi gondolkodású cégmenedzsmentet ismerhetett meg.

velux látogatás 2018

2017 után 2018 előtt: Elismerések, előadások, baráti beszélgetések, stratégiai célok

Jó cél felé halad a megújult kamara. December 14-én tartotta évértékelő és a következő év programját elfogadó közgyűlését a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

"Életem szolgálat”

2018. január 29-én, hétfőn 17.00 órakor a KAMARAI SZALON előadója Dr. Prof. Papp Lajos Széchenyi-díjas szívsebész.

Könyvelői Klub a győri kamarában

Elkezdődött a 2018. év, ilyenkor már az év nagy feladatára kell gondolnunk, azaz a 2017-es számviteli zárásra.

MITŐL LESZEL LÁTHATÓ ÉS HALLHATÓ? FOLYTATÓDIK A KOMMUNIKÁCIÓS KLUB

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata és a KAMARAI KOMMUNIKÁCIÓS KLUB szeretettel meghívja Önt 2018. évi első klubrendezvényére, melynek keretében a KAMARA új kommunikációs gyakorlatát ismerhetik meg az érdeklődők.