Üdvözöljük a

Innovációs kapacitás felmérése | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Innovációs kapacitás felmérése

Az innovatív vállalatok sikeresebbek - ez a felismerés mára elfogadottá vált. Jó piaci pozíció és a vevők szemében jó imázs, és pontosan ezt szeretnék a vállalatok.

A vállalatok vezetői és az érdekképviseletek, akik tartósan szeretnék biztosítani a foglalkoztatást és a jó munkafeltételeket, az innovációk közös, párbeszédben történő kialakítására helyezik a hangsúlyt. Az innovációhoz középtávú perspektívára van szükség, ezért nem csak a menedzsmentet érinti, hanem éppen annyira a vállalati érdekképviselet, és valamennyi munkavállaló feladata is a meghatározott irányokhoz igazodás.

 

A vállalat innovációs képességének erősítéséről folytatott párbeszédhez közös objektív alapra van szükség. Ehhez az első lépést az innovációs helyzet felmérése, elemzése jelenti, melynek megfelelő eszköze az InnoKenn innovációs diagnózis módszer.

 

Az InnoKenn pontos képet ad a vállalat "innovációs képességéről", erősségeiről és gyengeségeiről a folyamatos megújulás képességeire nézve. Az eszköz lehetővé teszi a vállalat, üzem, vagy telephely innovációs képességének gyors felülvizsgálatát. A felmérés során csoportok, részlegek, vagy egyének értékelik saját szervezetüket, lehetőség nyílik a vállalaton belüli problémás területek felismerésére, ill. hogy a különféle személyzeti csoportokkal (munkavállalói képviselet, vállalatvezetés, dolgozói kör) együtt, párbeszédben dolgozzanak ki megoldásokat.

 

Vállalkozási innovációs potenciáljának, helyzetének felméréséhez és értékeléséhez keresse Kalmárné Dr. Hollósi Erikát a 96/520-273 telefonszámon vagy a kalmarneerika@gymskik.hu e-mail elérhetőségeken.

Csatolt állományok: