Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

II. Kamarai Prevenciós Konferencia

PÁL FERI ATYA előadása, a II. Kamarai Prevenciós Konferencián 2019. február 14-én, 9.30 - 13.30 óra között a kamara székházában.

II. Konferenciánk fő témája: MI AZ „IGAZI” SEGÍTSÉG? VAN-E KIÚT A GÖDÖRBŐL?   ...mert Veled is megtörténhet… Nehéz élethelyzetek, magánéleti és üzleti válságok, tragédiák hatásai a privát szférára és a vállalkozói szektorra

Vállalkozásoknak - felhívás szakmabemutatóra!

2019. január 16.

Keressük azokat, akik vállalkozásukon keresztül a 7. osztályos diákoknak szívesen mutatják be a szakma szépségeit, ismertetik a lehetőségeket, felkeltik az érdeklődést és megfoghatóvá teszik a gyerekek számára az adott szakmát. Első sorban hiányszakmák, de természetesen egyéb szakmákban is szívesen fogadjuk a céglátogatások lehetőségét.

Jelentkezésüket a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével 2019. január 31-ig a rigonekriszti@gymskik.hu e-mail címre vagy a 96/520-291-es fax számra várjuk.

Tűzvédelmi szakvizsga a kamarában

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata kamarai tagjai és az érdeklődő vállalkozások részére Tűzvédelmi szakvizsgát szervez az 1996. évi XXXI tv. 18 § alapján.

Időpont: 2019. február 2. szombat, 8.00 óra

Helyszín: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, 9021 Győr, Szent István u. 10/a, Baross Gábor konferenciaterem

Fórum a 2019. évi adótörvény változásokról Győrben!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozatának elnöksége nevében szeretettel meghívjuk Önt a 2019. évi adótörvény változásokat bemutató szakmai fórumra, mely 2019. január 29-én, kedden 9.00 – 12.00 óra között kerül megrendezésre a kamara székházában.

Eredményes félévet zárt a „Kamara a vállalkozásokért tantárgy” a Széchenyi István Egyetemen

Lezárult a Kamara a vállalkozásokért tantárgy őszi szemesztere a Széchenyi István Egyetemen, melynek keretében 49 hallgató zárta eredményesen a félévet. A bemutatott vállalkozások közül 9 Best of értékelést kapott üzleti tervére.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A 2018. ÉV LEGJELENTŐSEBB INNOVÁCIÓS TELJESÍTMÉNYÉNEK ELISMERÉSÉRE

A Magyar Innovációs Alapítvány – a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen -– a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, az Innovációs és Technológiai Minisztériummal, az Agrárminisztériummal és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával együttműködve, 27. alkalommal hirdeti meg a MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázatot.

Beadási határidő: 2019. február 13., 15 óra

 

Sikeres kerekasztal beszélgetés a Segítő Szakemberek Klubjában!

2018. december 3.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata 2017. évben hívta életre a SEGÍTŐ SZAKEMBEREK KLUBJÁT, melynek novemberi rendezvényén az érdeklődő szakemberek a klub jövőbeni irányait, lehetőségeit és tervezett konferenciáit egyeztették.

Adatkezelési tájékoztató sablon egyszemélyes vállalkozásoknak

Az adatkezelés és a GDPR szempontjából a vállalkozások egy része rendkívül egyszerű esetnek minősül. Ilyen vállalkozásról beszélünk, ha alkalmazott nincs a cégnél, honlapot nem üzemeltet, az adatkezelése kimerül az ügyfelekkel való kapcsolattartásban és számlázásban. Például egy egyedül dolgozó villanyszerelő mester lehet ilyen vállalkozó.

Ez a dokumentum az ilyen vállalkozásokra szabott sablon, amely alkalmas lehet arra, hogy a GDPR átláthatósági elvével összhangban megfelelő tájékoztatásul szolgáljon a vállalkozó ügyfelei részére.

Hat diákot támogatottak az „Angyalok a belvárosban” kampány adományaiból, Győrben

Pénzbeli támogatás, fodrászeszközök és kerékpár is segíti Győrben a szakmát tanuló diákokat. Január 15-én adták a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány adventi kampányából befolyt támogatásokat a GYSZSZC Kossuth Lajos Középiskolája és Kollégiuma épületében. A támogatásokat pályázat útján lehetett elnyerni. 

Interaktív angol nyelvi coaching kurzusok

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Széchenyi István Egyetem interaktív angol nyelvi szolgáltató kurzusokat hirdet. A képzéseket pilot projekt keretében a jelentkezők térítésmentesen vehetik igénybe.

2019.02.13. (szerda) 16.00 – 17.30

Prezentáció, előadási technikák, slide-ok tervezése

2019.02.19. (kedd)    16.00 – 17.30

Önéletrajz, nyelvi kompetenciák, állásinterjú, motivációs levél

2019.02.27. (szerda) 16.00 – 17.30

Nyelvi támogatás, weboldal, promóciós anyagok, marketing

Helyszín: GYMSM KIK székház

                 9021 Győr, Szent István út 10/a

Jelentkezési határidő: 2019.02.08. péntek

Lehetőség van egy kurzuson való részvételre is, kérjük, a regisztráció során jelölje, melyik kurzuson kíván részt venni

Online jelentkezés

Tájékoztató és konzultáció a munkajogi, munkaügyi jogszabályváltozásokról Győrben

Mint mindig: példákkal, gyakorlatiasan, közérthetően.

Ajándékunk minden résztvevőnek 1-1 db legújabb kiadású A6 méretű, kiskönyv formátumú 2019. évi Munka Törvénykönyve egybe fűzve több más fontos munkaügyi jogszabállyal. Az ajándék értéke megegyezik az önkéntes kamarai tagok részvételi díjával. A részvétel térítési díjas.

Időpont:    2019. január 24. csütörtök, 9.00 - 13.00 óra

Helyszín:   Kereskedelmi és Iparkamara székháza,

                   9021 Győr, Szent István u. 10/a, Baross terem

Előadó: Torma Beáta jogi szakokleveles munkaügyi auditor, munkajogi szakokleveles tanácsadó és Rácz Sándorné okl. társadalombiztosítási szakember.

Online jelentkezési lap itt.

Bővebben itt.

„Hagyomány-Mesterség-Jövő” Felnőtt Népi Kézműves Szakképzési Konferencia Zalaegerszegen

A konferencia időpontja: 2019. február 7-8.

Helyszíne: Városi Hangverseny- és Kiállítóterem, 8900 Zalaegerszeg, Ady Endre u.

A konferencia megrendezésébe bevont társrendezők: Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Hagyományok Háza

A GYMSM KIK Kereskedelmi tagozatának látogatása a METRO Gasztroakadémián és a Zwack Unicum Látogatóközpontjában

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi tagozata december 7-re szakmai utazást szervezett, melynek keretében a résztvevők megismerhették a magyar piacon egyedülálló szakmai továbbképző és rendezvényközpontot, a METRO Gasztroakadémiát, majd látogatást tettek a Zwack Unicum Látogatóközpontjában.

 

GYMSM KIK Kereskedelmi tagozat - METRO Gasztroakadémia és Zwack Unicum Látogatóközpont

Energetikai Verseny

Kamaránk számára kiemelt jelentőségű a szakképzés támogatása, a képzés színvonalának növelése és szakmai versenyek szervezése.

 

 Energetikai Verseny

Védjegy átadó ünnepséget rendeztek Győrben, a kamarában (GYMSM KIK)

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara november 21-én szervezte meg azt az ünnepséget, melyen a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegy 2019. évi használatára feljogosító tanúsítványok kerültek átadásra. A rendezvényen a kiadvány is bemutatásra és átadásra került, amely a 2019. évi tanusítvány jogos tulajdonosait tartalmazza.

Kamara által ajánlott vállalkozás védjegy tulajdonosai 2019.