Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai hozzájárulás 2019 – közeleg a befizetési határidő

A kamarai hozzájárulást minden év március 31-ig kell megfizetni. Ennek összege évente 5 000 forint.

Szimpózium az építési vállalkozásokat érintő lakásépítések Áfa változásáról

A megyében működő építőipari vállalkozások hiteles tájékoztatása érdekében a kamara kerekasztal beszélgetést kezdeményez a kedvezményes lakásáfa témaköréről. Célja a probléma feltárása. Várjuk mindazon kis- és középvállalkozások, építési beruházók részvételét, akik szeretnék meghallgatni a lakásépítések áfaváltozásáról szóló szimpóziumot.

KREDITPONTOS KÉPZÉS KÖNYVELŐK, ADÓTANÁCSADÓK RÉSZÉRE!

A „Szakmai műhelymunka könyvelőknek” című programsorozat következő előadásának témája: Társadalombiztosítás 2019. évi változásai és gyakorlati kérdései

Zsinórékszerek és ruhadísz készítés

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatának Könnyűipari Szakmai osztálya szeretettel meghívja Önt Zsinórékszerek és ruhadíszek készítése

címmel meghirdetett kézműves foglalkozására.

A Kereskedelmi tagozat szakmai utazást szervez a kereskedelmi ágazat beszállítóihoz

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi tagozata 2019. április 17-én (szerda) szakmai utazást szervez a kereskedelmi ágazat beszállítóihoz. Várunk minden érdeklődőt!

Bővebben a programról itt olvashat.

Partnerrendezvény - 7. Konzultációs Nap a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarában

2019. március 18.

A 7. alkalommal szervezett Konzultációs na­p során nemcsak a szakértők workshopjain lesz alkalma részt venni, de egyéni konzultációk keretében lehetőség nyílik a magyar-német kapcsolatokban rejlő üzleti lehetőségek, aktu­ális piaci trendek és a keretfeltételek alakulásá­nak alapos megismerésére is.

Tavaszi Tárlat nyílik Győrben a kamarában (április 2.)

Az ART WORLD HUNGARY EGYESÜLET TISZTELETTEL MEGHÍVJA TAVASZI TÁRLAT 2019 - képzőművészeti kiállítás és MŰVÉSZETRŐL – MINDENKINEK, Art World   Akadémia  rendezvényére.

Április 2. kedd

17 órától Tavaszi Tárlat megnyitó

17.30-19.00 óra Művészetről –mindenkinek,  Art World  Akadémia

Helyszín: 9021 Győr, Szent István u. 10/A

A részvétel a nyitóeseményen térítésmentes, regisztrációhoz kötött. Online regisztráció itt. Nyissa meg hírünket, tekintse meg a programot!

Kamara tantárgy nyolcadik előadása- Vállalkozási ötletek prezentálása/II.

2019. március 26.

A tantárgy minden hallgatója megtartotta első körös üzleti prezentációját a tantárgy mentorai előtt. A csapatok következő feladata az üzleti terv részletesebb kidolgozása lesz.

Gyermekvállalás és karrier összeegyeztetése - Szakmai fórum

„Gyermekvállalás és karrier összeegyeztetése - munkahelyi bölcsődék" címmel munkáltatói rendezvény a Kereskedelmi és Iparkamarában, április 11-én csütörtökön 13.00 órától.

Munkaügyek világa klub- márciusi előadás a munkaidőkeretről és a munkaszerződésről- közkívánatra

2019. március 28-ai programunk tematikáját a klub korábbi résztvevőinek kérései alapján állítottuk össze.

STELLA TREND 2019. országos turné - GYŐR

Útjára indul a STELLA vidéki turnéja, melynek első állomása Győr.

Szakmai út - SIGNEXPO 2019 Reklámdekorációs szakkiállítás

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata 2019. április 09-én szakmai utat szervez a nyomda- és csomagolóipar, valamint a reklámdekorációs ágazat legnagyobb hazai rendezvényére, a SignExpo 2019. szakkiállításra.

Egyéni vállalkozók FIGYELEM - Az e-ügyintézés elmulasztásának jogkövetkezményei!

2019. január 1-től a vállalkozások életében kötelező az elektronikus ügyintézés használata. Mi történik, ha az egyéni vállalkozó nem figyeli / nem veszi át a hivatalos elérhetőségére érkező küldeményeket?

Munkáltatóknak ajánljuk - Pénzforrás! - Pályázzon!

A Terület-és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében a munkáltatók bérköltség-támogatásra és bértámogatásra pályázhatnak azon felvett munkavállalóik után, akik a feltételeknek megfelelnek. Nyissa meg hírünket! Ismerje meg előzetesen a feltételeket! Önre is vonatkozhat?

A kamara segít. További információ kérhető a 06 20 322 4869-es telefonszámon.

Kereskedők napja kezdő és működő vállalkozásoknak

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi szakmai osztálya nevében ezúton szeretnénk meghívni Önt a Kereskedők napja című rendezvénysorozat soron következő előadására, melyre 2019. április 03-án (szerda), 15:00 órakor kerül sor a kamara székházában.

Az előadás témáiról bővebben itt olvashat.

 

 

Ipartörténeti pályázat felnőtteknek, középiskolásoknak és általános iskolásoknak

A Győri Ipartörténeti Alapítvány a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Kisfaludy Károly Könyvtára közreműködésével ipartörténeti pályázatot hirdet három korcsopotrnak.

Felkészüléshez segítséget ad Mennyeiné Várszegi Judit – email: mennyei76@t-online.hu és Dr. Honvári János – email: honvari53@gmail.com, Anyaggyűjtés céljából a Kisfaludy Károly Könyvtár, Helyismereti Gyűjtemény Baross Gábor u. 4. sz. alatt is látogatható nyitvatartási időben.

Beadási határidő: 2019. május 31.

A pályázatot postai úton lehet benyújtani. Cím: Rokob Péter Győri Ipartörténeti Alapítvány, Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara, H-9021 Győr, Szent István út 10/A.

A pályázat részletei és a szükséges formanyomtatványok a https://ipartortenet.hu/hu/ oldalon megtalálhatók.

KREDITPONTOS KÉPZÉS KÖNYVELŐK, ADÓTANÁCSADÓK RÉSZÉRE!

A „Szakmai műhelymunka könyvelőknek” című programsorozat következő előadásának témája: Társadalombiztosítás 2019. évi változásai és gyakorlati kérdései

A GDPR alkalmazása és a várható jogszabályi módosítások - Vendégünk Dr. Osztopáni Krisztián

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata és Győri térségi elnöksége szakmai előadást és konzultációt szervez az adatvédelmi törvény alkalmazásáról és a várható jogszabályi módosításokról.