Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Indul az MKIK GVI 2019. októberi online konjunktúra felvétele

Kérjük, szakítson időt a kérdőív kitöltésére, mely kb. 10 percet vesz igénybe. A KÉRDŐÍV KITÖLTHETŐ ONLINE, A http://gvi.hu/k/konjunktura CÍMEN! Köszönjük!

„A jelen tanulója, a jövő mestere” tanuló verseny október 18-án

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara harmadik alkalommal szervez versenyt eladó és vendéglátóipari tanulók (pincér, szakács, cukrász) részére, „A jelen tanulója, a jövő mestere” címmel.

EGÉSZSÉGTUDATOS VEZETŐK SZAKMAI NAPJA - OKTÓBER 15.

Saját magunk és munkavállalóink egészsége jelenti a vállalkozások hosszútávú működésének biztosítékát, hiszen egészség nélkül nincs vállalkozás, egészség nélkül nincs profit. Példaképek, hiteles, egészségtudatos vállalkozásvezetők, rövid, tartalmas előadások, konkrét megoldási javaslatok – ez az október 15-i EGÉSZSÉGTUDATOS VEZETŐK SZAKMAI NAPJA.

TEKINTSE MEG A SZAKMAI NAP ELŐADÓIT ÉS KIÁLLÍTÓIT ÖSSZEFOGLALÓ MŰSORFÜZETET!

Miért éri meg nyugdíjasokat foglalkoztatni?

2019. október 14.

Miért éri meg? címmel újabb szakmai fórumsorozat indult a nyugdíjas foglalkoztatás előnyeinek bemutatására, ezúttal a vállalkozók témában történő teljes körű tájékoztatásával.

Menjünk együtt az idei Automotive Hungary 2019 Kiállításra, Budapestre!

Kamaránk Ipari Tagozata szakmai utat szervez az Automotive Hungary 2019 Kiállításra. Érdeklődik a járműipar iránt, illetve ezen a területen dolgozik, tevékenykedik? Akkor tartson velünk!

XVIII. Kézműipari Tagozati Halászlé Parti

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatának nevében tisztelettel meghívom Önt és kedves párját a XVIII. Kézműipari Tagozati Halászlé Partira.

Ady 100 - Kiállítás a győri Kamarában

Idén 100 éve annak, hogy meghalt Ady Endre. Ebből az alkalomból az Art World Hungary Egyesület a költő emléke előtt tisztelegve kiállítást és művészeti akadémiát szervezett, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában.

Ingyenes képzési és mentorálási lehetőség kisvállalkozásoknak

Innovatív kisvállalkozások jelentkezését várjuk az Országos Vállalkozói Mentorprogram keretein belül Győr-Moson-Sopron megyében.

MIÉRT MENNEK, MIÉRT MARADNAK? KKV és HR konferencia a kamarában

2019. szeptember 30.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara KKV és HR klubja MIÉRT MENNEK? MIÉRT MARADNAK? címmel 2019. október 30-án, szerdán 13.00 – 18.00 óra között szakmai konferenciát szervez, melyre szeretettel várjuk az érdeklődő szakembereket a kamarába.

A KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

A KÖZBESZERZÉSI NÍVÓDÍJ - 2019 ELNYERÉSÉRE

Üzletember találkozó osztrák kereskedelmi ügynökök és magyar cégek között bútoripar, lakberendezési termékek, csomagoló- és csomagolóanyagipar, és élelmiszeripar területén

Időpont: 2019. november 28. (csütörtök) 11:30-16:30 óra között

Helyszín: Bécsi Magyar Nagykövetség A-1010 Wien, Bankgasse 4-6.

Felhívás! PÁLYAORIENTÁCIÓS KIÁLLÍTÁS!ÖNKÉNTES/TÁRSKIÁLLÍTÓI TAGOK JELENTKEZÉSÉT VÁRJÁK!

A korábbi évekhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül a Pályaválasztási Kiállítás 2019. október 25-én. Helyszíne: Győri Városi Egyetemi Csarnok.

Tudásbarát szervezet 2019 díj - Pályázati felhívás

A Tehetség és Tudás Központ Alapítvány (TTKA), valamint a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány pályázatot hirdet „Generációk közötti tudásátadás a szervezetekben – jó gyakorlatok” címmel. A pályázat nyertese megkapja a „Tudásbarát szervezet 2019” – díjat.

Design Hét Győr - Felhívás - NYITOTT STÚDIÓK

A Design Hét Győr egyik legnépszerűbb kezdeményezése helyi designerek, designstúdiók műhelyeibe, alkotótereibe enged betekintést. 2019-ben a programban 10 stúdió vehet részt. A kiválasztott stúdiók számára a részvétel ingyenes, a résztvevőkkel együttműködési megállapodást kötnek.

Olvassa el Ön is az MKIK Gazdasági tájékoztatóját!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Közgazdasági Igazgatósága elkészítette harmadik, 2019./III. Gazdasági tájékoztatóját, amely elsősorban a Központi Statisztikai Hivatal adataira épül.

Októberben is "Szakmai műhelymunka könyvelőknek"

Ismét kreditpontos képzésen vehetnek részt a könyvelők. 

NATO Innovation Challenge 2019-2

A NATO Transzformációs Parancsnokság és a Magyar Honvédség Modernizációs Intézetének közös Innovációs Kihívása lehetőséget nyújt rá, hogy megmutasd, mire vagy képes!

Új programot indított a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

2019. szeptember 19.

A programnak fontos eleme, hogy akiknek a vállalkozás alapítási ötletét elfogadják, négy és fél millió forintos vissza nem térítendő támogatást kapnak.

GESZTI PÉTER SPECIAL - VÁLLALKOZÓI NAP

Újratervezés KKV-s vállalkozóknak a kommunikációs szakma egyik legnagyobb sztárjával, Geszti Péterrel 2019. november 26-án, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában.

A szakmai programon történő részvételre az első 50 kizárólag önkéntes kamarai tag részére 20%-os kedvezményt biztosítunk.Kuponkód: GPSGYOR

A kedvezménykód a www.bnbhungary.com oldalon történő jegyvásárláskor, a kosár tartalmának megtekintését követően aktiválható.

Győr-Moson-Sopron megyében is elindult a beszállítói- és külpiaci mentoráltak kiválasztása

Sajtóközlemény

Megjelentek a Győr-Moson-Sopron megyei, beszállítói és külpiaci területen mentorálandó kis- és középvállalkozások (kkv-k) kiválasztására vonatkozó pályázati felhívások a már futó Országos Vállalkozói Mentorprogram keretében.