Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2020. a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” Védjegyprogramban való részvételre

Hitelesség, szakmaiság, minőség, biztonság. Ha az Ön vállalkozása is ezeket az elveket vallja, csatlakozzon a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Védjegyprogramjához!

Problémák megoldása LEAN módszerrel – gyárlátogatás a Nemak Győr Kft-nél

„Aki nem alkalmaz új megoldásokat, új bajokra számíthat, mert az idő a legnagyobb újító” (Francis Bacon)

A JÖVŐ GAZDASÁGA A DIGITÁLIS VILÁGBAN: INNOVATÍV MEGOLDÁSOK A VÁLLALATI VERSENYKÉPESSÉG FOKOZÁSÁÉRT

Tisztelettel meghívjuk a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett innovációs konferenciára.

Időpont: 2019. május 14. 09:00 - 15:00 óra

Helyszín: Belügyminisztérium - Márványaula, 1051 Budapest, József Attila utca 2-4.

Kézműves napközis gyermektábor

A GYMSM KIK Kézműipari Tagozata idén is megszervezi hagyományos napközis gyermektáborát!

Képzés az új ISO 14001:2015 követelményeiről

2015. szeptemberben megjelent az ISO 14001 szabványcsalád legújabb verziója, majd novemberben ennek honosított szabványa az MSZ EN ISO 14001:2015. Magyarországon több mint 1000 ISO 14001 szabvány szerint tanúsított vállalkozás működik, melyből Győr-Moson-Sopron megyében is jelentős számú vállalkozás rendelkezik ISO 14001 tanúsítvánnyal.

GDPR az önkormányzatok és a közintézmények szemszögéből - interaktív tájékoztató

Interaktív tájékoztatónk ÚJ IDŐPONTJA: 2019. 05. 08. szerda 14:00
Előadónk Dr. Erős László Adatbiztonsági és adatvédelmi szakjogász.
Szeretettel várjuk a megyei önkormányzatok és közintézmények képviselőit!

SignExpo 2019 szakkiállításon jártunk

2019. április 10.

Kamaránk Ipari Tagozata szakmai utat szervezett a nyomda- és csomagolóipar, valamint a reklámdekorációs ágazat legnagyobb hazai rendezvényére, a SignExpo 2019 szakkiállításra.

Felhívás- Kenyérfesztivál Győrben 2019-ben is!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata 2019. évben 17. alkalommal rendezi meg az EUROREGIONÁLIS KENYÉRFESZTIVÁL ÉS KÉZMŰVES TALÁLKOZÓT, mely évről évre számos pékségnek és cukrászipari vállalkozásnak kínál térítésmentes bemutatkozási lehetőséget.

Vendégünk a Magyar Nemzeti Bank!

2019. április 1.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata keretében működő Bankár klub vezetése szeretettel meghívja Önt a klub által szervezett szakmai konferenciára, melynek keretében a MNB Növekedési Hitelprogramjának új konstrukcióját, az NHP fixet ismerheti meg.

Időpont: 2019. április 24., szerda 16.00 óra

Helyszín: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza, Jerfy terem

Egyéni vállalkozók FIGYELEM - Az e-ügyintézés elmulasztásának jogkövetkezményei!

2019. január 1-től a vállalkozások életében kötelező az elektronikus ügyintézés használata. Mi történik, ha az egyéni vállalkozó nem figyeli / nem veszi át a hivatalos elérhetőségére érkező küldeményeket?

ELINDULT AZ MKIK GVI 2019. ÁPRILISI ONLINE KONJUNKTÚRA FELVÉTELE - TÖLTSE KI A KÉRDŐÍVET!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Nonprofit Kft. (MKIK GVI) 1998 óta évente kétszer rendszeresen felméri a magyar vállalkozások üzleti helyzetét és várakozásait.

Az MKIK GVI e vizsgálattal képviseli Magyarországot az Eurochambres éves európai konjunktúra vizsgálatában, amely az EU országaiban mintegy 18 millió vállalkozás adataira alapozva ad előrejelzést az európai gazdasági konjunktúra várható alakulásáról. Az eddigi tapasztalatok szerint felvételünk eredményei pontosan jelzik előre a magyarországi GDP várható alakulását. Eredményeinket többek között felhasználja az OECD, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és a magyar kormányzat a magyar gazdaságra vonatkozó előrejelzései és elemzései során.

Kérjük, hogy szakítson időt kérdőívünk kitöltésére, mely  körülbelül 10 percet vesz igénybe. A kérdőív a http://gvi.hu/k/konjunktura címen érhető el.

A kitöltött kérdőíveket 2019. április 26-ig várjuk!

Regisztráció III. Győr-Belvárosi Tablóversenyre!

Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított Győri Bevásárló Utcák Alapítvány különleges felhívással és lehetőséggel fordul a győri középiskolákhoz.

KREDITPONTOS KÉPZÉS KÖNYVELŐK, ADÓTANÁCSADÓK RÉSZÉRE

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata és a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete szeretettel meghívja Önt a „Szakmai műhelymunka könyvelőknek” című programsorozat következő előadására! 

Kamara a vállalkozásokért tantárgy 11. óra- beszámoló

A 04.16. keddi előadáson Gál Renáta, a Marketing Empire tulajdonosa és cégvezetője, valamint Lósz József, Kamaránk győri térségi elnökségi tagja tartott előadást.

Vezetés a VUCA világában – egyedi vezetői képzés indul

Állandó változás és bizonytalanság, ezek VUCA világunk jellemzői. A stratégia és taktika világából ki kell lépni a rugalmasság, agilisság, a gyors döntések világába.

Meghívó a győri Olimpiai Sportpark bejárására

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi tagozatának Turisztikai szakmai osztálya tisztelettel meghívja Önt a győri Olimpiai Sportpark bejárására.

Esemény időpontja:     2019. 04. 29. 13:30 óra

Helyszín:                         9025 Győr, Radnóti Miklós út 46.

Találkozási pont:           A főbejáratnál, az előcsarnokban

 

Bővebben a programról itt olvashat.

Plato 7 csapatépítő tréning - Beszámoló

2019. április 2.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vezetősége a korábbi évek sikereire alapozva immár 7. alkalommal indított Plato csoportot a kamarában. Az egy éves program két napos csapatépítő tréningjét nagy lelkesedéssel, sikeresen teljesítették a résztvevők.

Ismerje meg a GOLD PROFESSIONAL HAIRCARE legfrissebb fejlesztéseit!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatának Egészségügyi- és Szépségipari Szakmai osztálya a Hairspa Hungary Kft.-vel közös szervezésben bemutatja: A GOLD PROFESSIONAL HAIRCARE legfrissebb fejlesztéseit.